Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 7 her

 

 

http://
Artikel
03-07-2020

Det sker: Sommeraktiviteter i Blokhus d. 8.-14. juli

Erhvervsforeningen Destination Blokhus giver hver uge, hele sommerferien, idéer til spændende aktiviteter i Destination Blokhus.
Lasergamepistolerne skyder med harmløse infrarøde stråler, og man ikke kan mærke, at man bliver ramt.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Du finder programmet HER

Sommerferien er i gang og mange børn, unge og familier bruger det gode vejr og ferien på at få nye oplevelser med hjem i kufferten. I Destination Blokhus venter der mange muligheder for at bruge sommeren aktivt. Under sloganet: Sommeraktiviteter med højt til himlen”, giver områdets erhvervsforening, hver uge, idéer til sjove, spændende, anderledes, lærerige og underholdende aktiviteter.

Lasergame i skoven

Lasergame er en super sjov aktivitet og torsdag den 9. juli kan du spille med. Det er både for børn og voksne, for det gør ikke ondt at blive ramt. Funcenters entusiastiske medarbejdere garanterer, at det bliver en sjov og adrenalinfyldt dag i skoven, når der arrangeres Lasergame i det fri. Aktiviteten gennemføres kl. 12.00,13.00 og 14.00. Mødested: Gateway-pladsen, Blokhus, ved madpakkehuset.

Smagen af Blokhus – Byvandring

Tirsdag den 14. juli kl. 13.30 - 14.45 er det muligt at tage med på en guidet oplevelsestur i Blokhus’ fortid, nutid og fremtid og få en lille smagsoplevelse på udvalgte steder. Turen er familievenlig og du bliver introduceret for megen af den fantastiske historie Blokhus også byder på. Mødested: Springvandstorvet, 9492 Blokhus.

Spring i bølgen blå

Hver morgen fra kl. 8 har du mulighed for at tage et dyk i det forfriskende hav med den lokale badeklub Søstjernerne. Det foregår hver dag nedenfor Sømærket på Blokhus Strand.

Yoga i Kalstrup

Flere gange om ugen byder Kalstrup Livstilshus på Torvet på yoga-lektioner. Her findes både Kundalini yoga, blid yoga og mindfulness og Morgenflow yoga mm. Man skal medbringe sin egen yogamåtte og der kan læses mere om de enkelte hold, priser mv. på facebooksiden: Elsk Yoga Blokhus.

Fra havvand til salt

Hver onsdag, kl. 08.00, går indehaverne af Blokhus Salt i vandet på Blokhus strand. - Og du er inviteret med til at se processen. Saltcentret syder salt af havvandet ved Blokhus. På vestkysten er vandet nemlig så rent, at man kan lave fødevarer af det. Blokhus Salt henter typisk 1000 liter havvand, hvilket giver ca. 30 kg salt. Du kan på dagen stille spørgsmål mv. Når du kommer til stranden skal du blot kigge efter Blokhus Salt’s bil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder