Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 7 her

 

 

http://www.skulpturparken.dk/showms.asp?menuID=[13996]&z=
Artikel
10-07-2019

Det sker: Sommerkoncerter i Blokhus 2019

SE PROGRAM HER: Du kan ikke sige sommer i Blokhus uden også at sige koncerter på Torvet. Således bliver der også i 2019, et flot udbud af musikalske og gratis oplevelser.

Scenen vil hele sommeren byde på landskendte navne, som sikrer byens gæster oplevelser, som det nu engang kendes fra Torvet i Blokhus. I år tæller rækken af koncerter, som finder sted hver torsdag frem til og med d. 8. august – da også optræden af mange store navne;  Tørfisk, Michael Learns To Rock, Hjalmer, Johnny Madsen og Hardinger Band.

Thyborøn-kvartetten Tørfisk

Andet navn i rækken af sommerkoncerter på Torvet i Blokhus er Thyborøn-kvartetten Tørfisk. - Vi er stolte over at afsløre, at Tørfisk kommer til Torvet i Blokhus torsdag d. 11. juli, fortæller Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervslivet, VisitJammerbugten og lokale ildsjæle. - De synger, spiller og underholder så det er en fryd. Med typisk vestjysk charme, som vi også oplevede på stranden i Blokhus til Sankt Hans 2018, er vi overbeviste om, at de er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire, fastslår Karl Korfits.

Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock, der sidste år kunne fejre 30-års jubilæum, kommer til Blokhus torsdag d. 18. juli for at spille for flere tusinde glade publikummer på den eftertragtede scene. De har de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor MLTR har spillet akustiske og halvakustiske koncerter for et stadig større publikum. De mange succesfulde indendørs-koncerter i Danmark har givet MLTR lyst til at dedikere en hel sommerperiode til at vende tilbage til udendørskoncerter i Danmark - hvoraf de selvfølgelig har gemt en helt særlig sceneplads til sommerlandet Blokhus.

Hjerteligt gensyn med Hjalmer

Hjalmer var på scenen på Torvet i Blokhus i 2018 – til mere end 5000 gæster, og det skal han igen. Publikum kan godt glæde sig til at gense ét af landets største sangskrivere i et eksklusivt og musikalsk møde på Torvet i Blokhus torsdag d. 25. juli, oplyser Karl Korfits. Hjalmers tekster er kendte for alle at være relaterbare, og han formår virkelig at ramme en bred fanskare på trods af de “ungdommelige” emner.  - Vi ved fra sidste år, at han trækker unge teenagere, familier med børn og ældre på Torvet. Det bliver en fornøjelse at se hvilken stemning den unge herre skaber igen torsdag d. 25. juli, siger Karl Korfits.

Johnny Madsen

I 2018 væltede rocklegenden med Johnny Madsen Torvet i Blokhus. Det får han lov til igen d. 1. august, når den nu 67-årige musiker siger ”Godaften Blokhus” med sin hæse, men lune stemme.  Johnny Madsen har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Uden for sæsonen”, ”Johnny the Blues”, ”Stjernenat” og ”Færgemand”.  - Stemmen er smurt, spaden er stemt og trommerne er blevet gennemsigtige. Johnny Madsen Band er klar til at besøge Blokhus igen d. 1. august, som vi forventer bliver én af de mest intense og medrivende sommeraftener i Blokhus, siger Karl Korfits og fortsætter:  Vi har lavet en storsatsning med et veletableret navn som Johnny Madsen, og derfor håber vi meget på publikums opbakning gennem salg af drikkevarer. Koncerterne på Torvet finansieres af salget i baren, så når du støtter baren, støtter du musikken.

Hardinger Band

Der bliver som altid spillet op til fest og fællessang, når Hardinger Band gæster scenen på Torvet i Blokhus torsdag d. 8. august. Hardinger Bands stærke og folkekære bagkatalog er en direkte invitation til en tur ned ad memory-lane: ”Hvalen Hvalborg”, ”Står På En Alpetop”, ”Sexchikane” og mange flere, fortæller Karl Korfits. Hardinger Band, som består af Michael Hardinger på guitar og sang, Jørgen Thorup på keyboard og sang, Kim Daugaard på bas og sang, B-Joe på guitar og sang og Flemming Olsen på trommer, glæder sig til at gæste Blokhus: - ”Shubidua's 240 sange får en stærk kop generator-bouillon! Hvalen Hvalborg lever i bedste hvalgående, med Blokhushvalen i baggrunden! Vi sætter strøm til "Den Rød-glødende Tråd" og "Fed Rock" torsdag d. 8. august, siger Michael Hardinger fra Hardinger Band.

Se program her

Læs flere nyheder