Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
16-07-2021

DET SKER: Talentfulde Amalie Thørholm optræder på Scenen

Oplev det 5 mand store band spille medrivende pop

Tekst og foto: Presse

Søndag den 18. juli venter der en helt særlig musikoplevelse på Torvet i Blokhus, når Amalie Thørholm optræder med moderne pop med singer-songwriter elementer samt medrivende og personlige sange.
Amalie Thørholm har de seneste år markeret sig som en af Danmarks nye og spændende upcoming artister, og hun kommer til Blokhus flankeret af 4 musikere.

Egne sange

Amalie Thørholm har udgivet musik siden 2017 med egne sange på dansk og høster stor succes på landets radiokanaler, spillesteder og på de digitale streamingtjenester.
- Musik er for mig historier og følelser, og at spille mine sange live sammen med mit faste band, der samtidig er mine bedste venner, giver så meget mening samtidig med at det forpligter. Jeg glæder mig til, at inviterer publikum helt ind i mit musikalske univers, og vi har sat ambitionsniveauet for vores livekoncerter højt, fortæller hun.

Seneste udgivelse fra den aalborgensiske sanger er EP’en ‘Blinde vinkler’ fra januar 2021, og inden længe kan fans forvente mere nyt fra Amalie Thørholms side.

Amalie er inspireret dels af 80’erne, hvor de musikalske strømninger i dansk musik kom fra Aarhus og navnene var Thomas, Peter, Anne og Lis, men også moderne pop-artister som Julia Michaels, Folkeklubben og Burhan G inspirerer Amalie Thørholm i hendes sangskrivning.

Gruppen består af:

Amalie Thørholm - Vokal

Signe Michno - Keys

Lasse Baggenæs - Guitar

David Hansen - Bas & programmering

Mikkel Noe - Trommer

Læs flere nyheder