Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
08-06-2021

Dialog og gode historier fra erhvervslivet

Blokhus danner rammen om åbningsarrangement for erhvervslivet

Tekst og foto: Presse


Samfundet begynder at åbne efter en lang nedlukning som følge af Coronakrisen. Restauranter og caféer må atter byde spisende gæster inden for, detailbutikker åbner dørene for handlende, frisørerne svinger atter saksen, og stadig flere medarbejdere møder ind på deres arbejdsplads.
Samtidig ser kommunen ind i en travl turistsæson med mange tusinde besøgende på de mange overnatningssteder. Der er med andre ord grund til optimisme, og det markerer Jammerbugt Kommune ved at invitere det brede erhvervsliv i Jammerbugten til et åbningsarrangement, hvor dialog, netværk og gode historier fra erhvervslivet er i centrum.
- Det er rigtig glædeligt, at vi nu er et sted i pandemien, hvor vi atter har mulighed for at mødes fysisk med vores erhvervsliv. Vi har igennem rigtig mange år tillagt den tætte dialog og det nære samarbejde med det private erhvervsliv i vores kommune stor værdi, og derfor er det også rigtig positivt, at vi nu endelig efter en lang nedlukning kan samles igen til netop dialog og netværk – selvfølgelig med øje for de sundhedsmæssige anbefalinger og krav, der følger med, lyder det fra borgmester Mogens Christen Gade.

Netværk og dialog
Åbningsarrangementet har udover netværk og dialog også fokus på case-historier og refleksioner fra det private erhvervsliv fra tiden under Corona, samt erhvervslivets betragtninger på de kommende års investeringer og den forstående sæson.
- Til at give os den lokale vinkel fra erhvervslivet har vi allieret os med en række af vores private virksomheder, herunder Pandrupvirksomheden PanPac Engineering, den nyetablerede smykkevirksomhed Art of Jewel i Blokhus, laboratorievirksomheden Eurofins VBM Laboratoriet i Aabybro og Aalborg Lufthavn. Hver især er de eksempler på virksomheder, som på forskellig vis har oplevet udfordringer under Corona-nedlukningen, men formået at vende det til noget positivt og investere sig ud af krisen, fortæller erhvervs- og turistchef Anna Oosterhof, som sammen med arbejdsmarkedschef Jannie Knudsen skal på scenen med betragtninger på kommunes erhvervs- og beskæftigelsesmæssige initiativer de kommende år.
Åbningsarrangementet afholdes torsdag 17. juni kl. 8.00-9.45 på Restaurant Nordstjernen i Blokhus.
Deltagelse er gratis, og tilmelding kan se via Vækst Jammerbugts hjemmeside.

 

Læs flere nyheder