December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://www.https://jammerbugtrengoering.dk/
Artikel
21-08-2020

Dialog om udvikling af Blokhus-Løkken

Jammerbugt og Hjørring Kommuner er gået sammen om en strategisk og fysisk udviklingsplan for Blokhus-Løkken. Planen skal sikre en fælles retning for området og prioritere indsatser og konkrete projekter, så området samlet kan tilbyde en bred vifte af oplevelser.

Foto: Poul Nymark

Jammerbugt og Hjørring Kommune er gået sammen om en strategisk og fysisk udviklingsplan for Blokhus-Løkken, der skal sætte en fælles retning for den fremtidige destination samt prioritere indsatser og konkrete projekter, så området i fremtidenopleves som én samlet destination med en bred vifte af oplevelser. Planen indeholder et katalog med 21 projekter af meget forskellig karakter, både mht. økonomi, tid og drift. En række af projekterne er fælles for feriestederne, andre projekter har fokus på udviklingen af byerne.
Nogle af projekterne ligger inden for kommunernes råderum, mens andre er rent private investeringer, hvor vi er afhængige af, at private investorer, operatører og developere kan se et kommercielt perspektiv i projektet og finde sammen om det. De offentlige investeringer skal være med til at løfte kvaliteten, styrke turismeinfrastrukturen og skabe reasons-to-go. Dette skal understøtte tiltrækning af kommercielle investeringer og
operatører i form af overnatningsfaciliteter, spisesteder, butikker mm.

For at komme godt fra plan til realisering vil Jammerbugt Kommune gerne invitere borgere, virksomheder og andre interessenter til dialogmøde om planen.

Mødet er torsdag 10. september 2020 Kl. 18.30 – 20.30 på Mølleplads i Blokhus.

Program

  • Velkomst på Mølleplads i Blokhus v/ Borgmester Mogens Christen Gade
  • Byvandring fra Mølleplads til Blokhus Strand
  • Dialog om planens realisering herunder status på planerne, hvad rør sig i området, hvad ønsker man at prioritere?
  • Opsamling og tak for i dag

Dialogmødet afholdes i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for begrænsning af Covid-19 smitte, der pt. maximalt tillader at samle 100 personer i offentligt rum. Arrangementet afholdes af samme årsager udendørs. Tilmelding til dialogmødet er derfor nødvendig og kan ske via: https://raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/171/.

Læs strategiskfysisk udviklingsplan blokhusløkken her.

 

Læs flere nyheder