Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
13-10-2021

Efterårsferie: Det er for børn

Efterårsferien er noget helt særligt i Blokhus. Hele ugen er der et væld af spændende aktiviteter for børnene.

Benyt lejligheden til at få ryddet op og sælg dine aflagte ting. Hyg jer med det nye Zombie Run løb, deltag i jagten på kartofler og vind præmier eller prøv måske at finde havets guld med UV lygter, når mørket falder på.

Børneloppemarked

Der er masser af aktiviteter for hele familie og særligt børnene i Blokhus i efterårsferien.
Det er blandt andet det store børneloppemarked lørdag 23. oktober kl. 12 til 15 på Torvet i Blokhus.
Vil du tjene lidt ekstra lommepenge, så ryd op på værelset og sælg det legetøj eller tøj, som du ikke bruger længere.
Det koster kun 50 kr. for en stand i det opvarmede telt.

Du kan bestille en stand her:
www.blokhus.nemtilmeld.dk/5

 

Zombie Run

Som noget nyt arrangerer Erhvervsforeningen Destination Blokhus også Zombie Run, hvor der allerede er mange tilmeldinger.
Det sker torsdag 21. oktober, og der er løbende start fra Gateway på den 2,5 kilometer lange familierute fra kl. 17 og frem til kl. 19.
Hvis man er lidt bange for mørket, så er det en god ide at bestille en af de tidlige tider, hvor mørket endnu ikke er faldet på.

Du kan tilmelde her:
www.blokhus.nemtilmeld.dk/2

 

Kartoffelløb - Den Heldige Kartoffel

En skattejagt for hele familien, som du kan deltage i alle dage hele efterårsugen. 100 nummererede kartofler er gemt i Blokhus, Hune, Blokhus Gateway og på Blokhus Strand. Kartoflerne er på størrelse med en bagekartoffel, og er gemt på offentlig tilgængelige steder, hvor der er adgang hele døgnet. Kartoflerne kan ombyttes til præmier hos Ny Form Blokhus.

 

Ravjagt på stranden med UV-lygter

Kom med ud i efterårsmørket tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften kl 19-21, og mærk pulsen stige og hjertet banke, når jagten går ind på ”Nordens guld”. Vi går sammen på jagt efter de gyldne klumper i sandet, hvor natur- og kulturformidler Jørgen Gull vil dele ud af sine tips og tricks. Pris: 50 kr. pr. deltager. Tilmelding via sms til: 24 80 11 33. og mødestedet er ved Fiskernes Hus, Blokhus Strand, 9492 Blokhus. Husk fornuftigt tøj og sko.

 

> Se flere detaljer i Program for Efterårsfestival i Blokhus

 

 

 

Læs flere nyheder