Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 3 her

 

 

http://blokhus.dk/nyheder.aspx
Artikel
06-09-2019

Er du klar til at hygge i sommerhuset?

Inspiration: Efterårsferien står for døren, og hvem drømmer ikke om en lille miniferie med familien eller gode venner i et lækkert sommerhus ?
Spring på cyklerne og tag familien med på cykeltur i Blokhus Klitplantage. Alle kan være med. Afmærket ruter i Gateway Blokhus

Sponsoreret indlæg:

Når vi alle er klar til ferie, så drømmer vi om, at komme til sommerhuset – uden bekymringer, og så skal det stå lækkert og klar til os. For så kan vi rigtig slappe af.

I har et skøn sommerhus, og årene er gået. De fine træer, som I selv plantede for mange år siden, er blevet store, og nu tager de faktisk lyset og skygger for terrassen. Det findes der en løsning for. MJ Skovservice, et lokalt firma, fra Kås klarer opgaven, og I kommer til jeres dejlige sommerhus, og kan sidde på terrassen og nyde en kop kaffe. En sensommerdag på terrassen, er bare fantastisk, og I kan sidde og nyde sommerens sidste sol og varme. Måske skal i toppe kaffehyggen med et bredt udvalg af de populære kage-tapas fra Hune Bageri?

Det skal være rent og varmt
Duften af et rent sommerhus, er også en god og dejlig mulighed. Hvem gider at starte ferien med rengøring? Karen fra Jammerbugt Rengøring fortæller: -Vi kan altid klare en rengøring inden I kommer til huset, eller vi kan naturligvis også klare rengøringen, når jeres ferie er slut.  En ferie uden rengøring er da et stort hit.

Prikken over i’et er også at komme til et lunt sommerhus. Det kan nemt klares ved at få installeret en varmepumpe i sommerhuset. Så kan I hjemme fra tænde pumpen, og når I kommer og er total klar til ferie, så er der dejlig lunt i huset. - Man plejer normalt at opleve en reduktion på 75-85 % af de årlige energiomkostninger i forhold til f.eks. elvarme, når en varmepumpe installers, fortæller Per Danielsen fra Panasonic Center i Hune. At I også vælger at putte en pind i brændeovnen, gør jo bare at huset endnu mere ”syder” at efterårsferie med ludospil og varmt kakao.

Efterårsferien kan fyldes med mange gode gåture på stranden og i skoven. Hunden vil gerne med, og børnene elsker en frisk løbetur op i klitterne. Skal der lidt mere fart på, så kan I også springe på mountainbikecyklerne og tage den afmærket 11 km. MTB-ruten i Blokhus Klitplantage. Dejlige dage i efterårsferien flyver afsted, og selvfølgelig skal I også nyde lækkert mad i løbet af ferien. Det kan gøres på en af byens mange restauranter, og vi kan f.eks. fremhæve en pandestegt vesterhavsrødspætte på Restaurant Nordstjernen i Blokhus

Vi ønsker jer den skønneste efterårsferie her i vores område

HER finder I info om den populære Efterårs Festival i Blokhus

Læs flere nyheder