Sommeravis 5 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
16-06-2021

Erhvervsforeningen Destination Blokhus bag masser af nye tiltag

Masser af glade gæster og turister besøger området

Tekst: Martin Frandsen  

Efter en udsættelse af generalforsamlingen var der masser at fortælle om for formand Berit Bøjstrup, da Erhvervsforeningen Destination Blokhus endelig kunne holde mødet på Futten.
- Det har igen været et helt fantastisk spændende år med en stor aktivitet i området og rigtig mange gæster, som fik fornøjelsen af at opleve vores mange aktiviteter. Specielt vores dejlige natur og strand trak rigtig mange gæster til området, både i sæsonen men særligt udenfor sæsonen, fortalte Berit Bøjstrup og kunne pege på masser af aktiviteter både i vinterferien, påske og pinse samt vinterens skøjtebane.
- Vi arbejder til stadig i erhvervsforeningens bestyrelse og medlemskreds for at skabe vækst og udvikling for at blive Nordjyllands foretrukne feriedestination, sagde formanden for foreningen, som har 108 medlemmer.

Bænke og p-pladser

Desuden kom Berit Bøjstrup ind på forbedring af p-forhold og er glad for den nye p-plads ved indkørslen til byen.
Erhvervsforeningen har investeret i 7 naturbænke, som giver mulighed for at sætte sig og hvile sig på turen gennem skoven.
Foreningen har sammen med donationer fra Sol og Strand samt Feriepartner sørget for, at der bliver sat lys på Scenen på Torvet, som både kan bruges ved arrangementer og får Scenen til at være en oplyst skulptur.
Der arbejdes også på at få lov til at opsætte en affaldscontainer formet som en hval til plastik ved nedkørslen på stranden, og både kommunen og Kystdirektoratet er inde over opgaven. Endelig er der behov for flere ressourcer og brug for en eventmedarbejder eller elev til Blokhus.
John Andersen ønskede at træde ud af bestyrelsen, hvor han har siddet siden starten i 2012 og var en drivkraft i oprettelse af erhvervsforeningen, og han fik en stor tak for sin indsats.
Han blev afløst af Anita Michaelsen, mens Inge Valbirk og Martin Pedersen blev suppleanter.

 

Bestyrelsen i Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Berit Bøjstrup, Novasol
Lotte Kande, Blokhus Medier
Preben Jonstrup, XL Byg
Michael Bisgaard, Feriepartner
Nanci Christensen, Nyform
Lone Olsen, Motel Hune
Lasse Nielsen, Spar Hune
Anita Michaelsen, Kunstcafeen
Suppleanter:
Inge Valbirk, Blokhus Feriecenter
Martin Pedersen, Spar Blokhus

 

Læs flere nyheder