Sankt Hans avisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

https://karinadegn.dk/
Artikel
08-10-2018

Et brag af et fortryllende Blokhus by Night

Mandag d. 15. okt., vil der være masser af gode tilbud hos de handlende og aktiviteter og events for hele familien, under temaet fortryllende, når der igen afvikles Efterårs Blokhus By Night 2018.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse
Gå ikke glip af Blokhus by Night, hvor temaet fortryllende gennemsyrer dagens mange og spændende aktiviteter.  Der vil være gribende underholdning for både børn og voksne med børnedisko i Badeland med DJ Morten, Spåmandens spådom - når Søren krystal kugle, kigger ind i fremtiden. – Vi har også sørget for at man kan lave sin helt egen Havheksebryg og magiske Sæbebobler, fortæller Jannie Ratke der er arrangør på årets Efterårsfestival i Blokhus. Magien hører endnu ikke op, når Havheksens aftenløb starter med de magiske skattekort. - Skattekortene vil lede børnene rundt i byen til forskellige poster, hvor de skal lede efter de forløsende ord. – Ja, der bliver rigeligt at se til for hele familien, siger Jannie Ratke, der tilføjer at der også bliver Gøgl og Gadeteater i aftenens fortryllende univers, Krible Krable i Blokhus Klitplantage  samt Magisk Trylleshow i byen. 

Se hele programmet her
Også for de voksne
Dagen byder også stemningsfuld koncert med up coming bandet Joda, som består af Jonas Bjerregaard og Daniel Weinreich, der vil fremføre egne numre såvel som covers. Traditionen tro afholdes der Høstmarked, når hele teltet og torvet fyldes med friske lokale råvarer. – Vi har også sørget for en spændende rundtur, hvor der ud fra autentisk billedmateriale fortælles om byens udvikling. Det starter ved Mølleplads og skal bookes ved VisitJammerbugten, siger Jannie Ratke. Blokhus By Night afsluttes traditionen tro med et kæmpe brag, når aftenhimlen oplyses med de smukkeste farver på Blokhus strand kl. 21.15. 

Læs flere nyheder