St. Bededags- og Kr. Himmelfartsavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.autodoc.dk/biltilbehoer
Artikel
11-10-2018

Fårup Sommerland lancerer to nye attraktioner i 2019

Fårup Sommerland investerer i to nye attraktioner til sommerlandet den kommende sæson.

Fårup Sommerland har mærket en positiv effekt af det danske sommervejr, som i år har vist sig fra sin bedste side.

Parken har nemlig oplevet en stigning i besøgstallet på 8 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år, og retter nu blikket mod den nye sæson, som byder på to spændende nyheder, der især vil komme parkens yngre familiegæster til gode. Forlystelsesparken opruster med en helt ny motorcykel-karrusel samt en markant opgradering af den flyvende karrusel og mangeårige gæstefavorit Wave Swinger:

- Vi er glade for, at vi næste sæson kan præsentere hele to nyheder. Motorcykel-karrusellen bliver helt sikkert en ny favorit for vores mindre gæster, hvor børn helt ned til 90 centimeter i højden kan få en sjov tur sammen med mor eller far, fortæller direktør i Fårup Sommerland Per Dam og fortsætter:

- Samtidig udskifter vi vores populære Wave Swinger til en helt ny model, så endnu flere gæster kan få glæde af den. Den nye kan nemlig prøves af børn helt ned til 100 centimeter, og så kan den tilmed også køre baglæns, så der er masser af spænding. 

Vær med til at navngive forlystelserne
Nu får parkens gæster mulighed for at påvirke, hvad de to nyheder skal hedde, når Fårup Sommerland beder offentligheden om at komme med deres bedste bud på navne til de to attraktioner:

- Vi håber meget på, at vores gæster vil hjælpe med at finde på nogle rigtig fine navne til vores to nyheder. Alle er velkomne til at komme med deres bud på vores Facebook- eller Instagram-side, og vi glæder os til at se, hvad folk finder på, siger Per Dam. 

Man kan blive inspireret ved at se billederne af forlystelserne, og konkurrencen kommer til at foregå på Facebook og Instagram i efterårsferien, hvor parken holder åben og byder gæsterne inden for til Nordjyllands største høstfest. De bedste bud vinder sæsonkort til 2019.
 

Læs flere nyheder