Sommeravis 4 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.skulpturparken.dk
Artikel
22-10-2018

Fårup Sommerland runder igen 600.000 gæster

Oven på en kold og våd sommer i 2017 har dette årets varme sommer og efterår sat positive spor hos Fårup Sommerland, der nu kigger mod 2019, hvor to nye forlystelser skal indvies. Samlet har 602.089 gæster været på besøg i Fårup – en stigning på 8% eller knap 45.000 gæster.

Fremgang på både nordjyder og turister
Stigningen i gæstetallet kommer både fra flere nordjyske besøg, men også en kraftig vækst i antallet af danske og udenlandske turister som har slået vejen forbi Fårup.  - Vi har haft en god sæson. April var godt nok lidt kold, men allerede i maj kom sommeren, og så fortsatte den faktisk helt til september og vendte så stærkt tilbage igen her i uge 41 og 42.
De mange varme sommerdage har betydet, at de dejlige nordjyske strande har været lidt stærkere konkurrenter end normalt, men alt i alt er det gode sommervejr dejligt for Fårup – og sommeren 2018 kommer helt sikkert til at spille positivt ind på udviklingen af nordjysk turisme, siger Per Dam, adm. direktør i Fårup Sommerland

Flot slutspurt i efterårsferien
Sidste år satte sommerlandet rekord i efterårsferien, men et skønt vejr i efterårsferien kombineret med en række populære tiltag i parken har betydet, at Fårup igen i år kunne notere en rekord i antallet af besøgende i efterårsferien. I år besøgte hele 55.701 gæster forlystelsesparken. - Vi har investeret meget i vores Høstfest over de seneste år – og i år har vi igen øget vores investering både i pynt, men også i de oplevelser gæsterne får her i parken. Vi er derfor meget glade for, at så mange nordjyder har valgt at besøge os i efterårsferien, og vi kan virkelig mærke, at de har taget Høstfesten til sig - det er rigtig skønt, fortæller Per Dam.

Masser af aktivitet frem til næste sæson
Der er hele efteråret og vinteren aktivitet på Hotel Fårup med både virksomheds- og private arrangementer. Fårup Sommerland har også allerede øjnene rettet mod den kommende sæson, som byder på en række nye og spændende tiltag – heriblandt to nye attraktioner, som specielt retter sig mod parkens kernemålgruppe, nemlig børnefamilierne. Parken har derudover en lang række andre projekter, der alle skal være på plads, inden dørene slås op til en ny sæson 2019, hvor Fårup Sommerland for første gang åbner til påske.

Læs flere nyheder