Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
28-04-2021

Fårup Sommerland sørger for at der er endnu mere sjov ude i skoven

Den populære forlystelsesparks nyeste oplevelse er for alle fra nul til 100 år.

Foto: Martin Frandsen Foto: Presse

Fårup Sommerland lever også denne sæson op til sit løfte om ”at der er så fuld af sjov ude i en skov”, når den populære forlystelsespark med Hotel Fårup åbner 30. april med nyheder og masser af glade oplevelser til sine gæster.

Børn og bedste på skovtur
- Vores nyhed er Skovturen, siger Rasmus Mortensen, marketingchef i Fårup Sommerland.
- Det er en bilbane for alle fra nul til 100 år, så det er lige noget for de mindste og bedsteforældrene. Alle kan være med, fortæller han.
På turen rundt i skoven ser man blandt andet, hvordan Skovhuggeren, Egernet og Pindsvinet bor og kommer forbi plaskende vandfald samt den eventyrlige dyrehøj på vejen mod Fårup Savværk.
Derudover kommer Fårup Sommerland med andre nyheder.
Hen i maj åbner en ny spiseoplevelse i Oasen med en interaktiv app, hvor man blandt andet skal vælge et dyr, man vil være.
- Allerede sidste år løftede vi kvaliteten i maden i Oasen og fik mange rosende tilbagemeldinger, og i år har vi løftet det endnu mere, fortæller Rasmus Mortensen.
Og selvfølgelig står oplevelser og rutsjebaner som Lynet, Saven, Hvirvelvinden, Orkanen samt klassikeren, Falken, parat til de mange gæster, ligesom det store vandland byder på sjove fristelser.

Har solgt flere sæsonkort
Fårup Sommerland ser hen mod den nye sæson med forventningens glæde.
- Vi har allerede solgt 10 pct. flere sæsonkort end normalt, oplyser Rasmus Mortensen.
Han forudser, at der hos nordjyder og gæster fra resten af landet er en stor opsparet glæde til at komme ud og opleve en masse.
- Vi kan se, at antallet af bookinger til Hotel Fårup er langt over sidste år på denne tid, og vi hører fra sommerhusbureauerne, at de også har langt flere bookinger, end de plejer, fortæller Rasmus Mortensen.
Der er usikkerhed om udenlandske gæster, hvorimod turister og gæster hurtigt vil vænne sig til krav om Corona-pas og test, og derfor er Rasmus Mortensen sikker på, at forårets og sommerens lyse tider klart vil overskygger ulemper.
- Det bliver en god sæson. Vi går mod lysere tider, siger han.

470 ansat til sæsonen
De seneste uger har 450 super engagerede, søde og friske unge mennesker samt 30 glade seniorer haft travlt med at gøre den store skov og park klar til de mange gæster, fortæller Rasmus Mortensen.
Og de ansatte fik traditionen tro mulighed for at holde generalprøve, da der søndag inden den officielle åbning var inviteret 4.000 børn og unge, som har det hårdere, end de har fortjent, til en Forårsdag i Skoven.

Læs flere nyheder