Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
09-08-2022

Fårup Sommerlands sjove forlystelser tiltrækker gæsterne

DET SKER: Forlystelsesparken oplever en forrygende sæson med også mange udenlandske gæster.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Denne sommer bliver der i langt højere grad end i de seneste sæsoner også talt norsk, tysk og svensk i Fårup Sommerland, hvor de mange sjove oplevelser for alle aldre hver dag trækker masser af mennesker til forlystelsesparken.
- Det er en rigtig god sæson, vi er i gang med. Det er positivt og godt, og vi oplever, at de mange norske gæster er tilbage, ligesom de tyske turister også er her, og så har vi flere svenske gæster, fortæller direktør Niels Jørgen Jensen.

Flot besøgstal

Det giver sig også udslag i, at der i år er mange flere gæster, og selv om Fårup Sommerland i år har åbnet tidligere end vanligt – nemlig i weekenden inden påske – samt udvidet åbningstiderne, så kan forlystelsesparken godt være stolt over en flot fremgang i besøgstallet.
- Vi håber, at vi er på vej mod en ny rekordsæson, men vi har som sagt også flere åbningsdage i år, understreger Niels Jørgen Jensen.
Samtidig havde Hotel Fårup udsolgt i uge 31 samt tæt på i uge 32.
- Det er flot, når vi er i den sidste del af ferieperioden. Det er meget positivt og i det hele taget et tegn på, at der er meget travlt i hele destinationen, siger Niels Jørgen Jensen, der sammen med personalet er begyndt at skimte frem mod efterårets Lysfalds-festival i Fårup Sommerland.

> Se kommende koncerter i parken


 

Læs flere nyheder