St. Bededags avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
15-04-2022

Fem nye eksklusive sommerhusgrunde til salg

Der bliver egen adgang til bl.a. pool, multibane og legeplads.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Home i Blokhus udbyder nu fem nye eksklusive sommerhusgrunde til salg i Blokhus.
Det er Tom Jakobsen A/S, der udstykker de fem grunde på hver cirka 1.300 kvadratmeter, og de er placeret i et lukket område op mod Gateway og Blokhus By Camping.
Med grundene følger en tinglyst brugsret af en række fællesfaciliteter, som blandt andet er nyrenoveret swimmingpool, nye terrasser, boldbaner, legeplads og hoppepuder, og fra grundene er der egen sti og egen indgang til disse, oplyser Tom Jakobsen.

Kæmpe interesse

Siden Blokhus Avis i september 2021 kunne offentliggøre planerne om de nye grunde, har der været en kæmpe interesse for projektet, fortæller Mikael Thomsen, ejendomsmægler og daglige leder af home i Blokhus.
- Interessen har været enorm på grund af den unikke placering, og mange er allerede blevet skrevet op. Vi ved, at der kommer mere end én køber til hver eneste grund, siger Mikael Thomsen.
Grundene sættes til salg lørdag 9. april, hvor der vil være ”åbent hus” med rundvisning.

Et større projekt

Projektet er en del af Tom Jakobsens køb af et ca. 18.000 kvadratmeter stort areal af Blokhus By Camping, som også betyder en yderligere udvikling af den meget attraktive og centralt placerede campingplads.
Den vil få nye og bedre hytter, nyrenoverede fællesfaciliteter og blandt andet arbejdes der på et nyt område med el-ladestandere og plads til autocampere.

> Se nærmere info om hvordan du køber en grund

 

Læs flere nyheder