Sommeravis 2 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
23-06-2022

Feriepartner fejrede sine 20 år i Blokhus

En rejse fra en start i en campingvogn til kontor og udlejning af 550 huse.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Det er 20 år siden, at Feriepartner åbnede sit kontor i Blokhus, og det fejrede udlejningsbureauet med en festlig og velbesøgt reception i begyndelsen af juni: Arrangementet gav anledning til at tænke tilbage til starten både i Blokhus og for Feriepartner som helhed.

Voksede hurtigt

I det første stykke tid var Feriepartners kontor i Blokhus en campingvogn placeret i centrum af badebyen, men trods den beskedne start var der travlhed fra dag ét, og allerede efter den første sæson havde firmaet 35 feriehuse til udlejning.
- Faktisk har vi den dag i dag stadig en del af disse huse til udlejning, siger Jan Brusgaard, direktør i Feriepartner Nordjylland.
Siden er porteføljen af huse vokset støt, og i dag råder Feriepartner Blokhus over 550 udlejningshuse fordelt over de tre populære feriebyer, Saltum, Rødhus og Blokhus.
Feriepartner Blokhus drives af Trine Flindt og Michael Bisgaard, som begge er partnere i virksomheden.
- Feriepartner Blokhus har været på en lang og spændende rejse de seneste 20 år. Jan har opbygget en virksomhed med fokus på ordentlighed og ærlighed, og jeg er stolt af at kunne repræsentere bureauet lokalt her på 14. år, fortæller bureauleder Trine Flindt og suppleres af salgschef Michael Bisgaard.
- Hos Feriepartner gør vi hvert år en aktiv indsats for at bidrage til lokalområdets udvikling, og vi tror, det har været medvirkende til den positive vækst gennem årene. Det gør vi blandt andet gennem uddeling af lokale midler fra vores Oplevelsespulje, men også ved at skabe gensidige samarbejder i byen, der giver vores gæster de bedste rammer at holde ferie i, siger han.

Begge ser begge optimistisk frem mod den kommende højsæson, hvor bookinger i feriebyerne Saltum, Rødhus og Blokhus ligger over niveauet inden corona-pandemien.

Startede som købmand

For hele Feriepartner Nordjylland er der også er sket meget, siden Jan Brusgaard for 23 år siden vendte hjem fra udlandet for at hjælpe sine forældre med at ændre retning for deres købmandsbutik og mindre udlejningsbureau i Nørre Vorupør.

Med i rygsækken havde han en bachelorgrad i Leisure and Tourism Management fra Metropolitan University i London, og det beskedne udlejningsbureau, som dengang hed Købmand Hillgaards Feriehusudlejning, voksede sig hurtigt større.

Efter tre år med udlejning i Nørre Vorupør fik Jan Brusgaard blod på tanden og rykkede 100 kilometer mod nord og åbnede i Blokhus.

Læs flere nyheder