December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://
Artikel
15-01-2021

Flere åbne offentlige toiletter i Blokhus

Erhvervsforeningen, grundejerforeningen og kommunen står bag løsning
Om sommeren er toiletterne i Strandcentret åbne. Nu er handicaptoilettet også åbent denne vinter.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Også i disse nedlukningstider valfarter folk til Blokhus for at nyde den enestående natur i ved Gateway´en, stranden og havet eller oplevelserne på skøjtebanen på Torvet.

Også åbent ved stranden
Derfor er behov for adgang til offentlige toiletter i Blokhus, og det har Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Jammerbugt Kommune og Blokhus og Omegns Grundejerforening i fællesskab sørget for.
Det betyder, at handicaptoilettet i Strandcentret nu er åbnet. Desuden er der tre offentlige toiletter ved busholdepladsen, som hele tiden har været åbent.

En udfordring
Adgang til offentlige toiletter blev nemlig denne vinter udfordret af, at butikkerne er tvangslukkede, og dermed er der ikke adgang til toiletterne i Kalstrups Livsstilshus.
- Blokhus får jo heldigvis besøg af rigtig mange mennesker, særligt i weekenderne, og det ville jo være træls at skulle sende nogle hjem før tid, fordi der en mangel på toiletter, siger Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen.

Betaler rengøringen
For selv om der er  toiletter ved Mølleplads, så er der et stykke vej til skøjtebane og ikke mindst stranden.
- Derfor tog vi kontakt til Jammerbugt Kommune og fik lov til at åbne handicaptoilettet ved Strandcentret, fortæller hun.
Til gengæld er Erhvervsforeningen og Grundejerforeningen gået sammen om at betale for rengøringen.
- Vi er rigtig glade for at de lykkes for alle tre parter at finde en løsning til gavn for vores mange gæster, siger Berit Bøjstrup.

 

Læs flere nyheder