Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

https://www.thorkildkristensen.dk/salg-af-bolig/
Artikel
28-10-2020

Fokus på ​AABYBRO

Den hyggelige julestemning summer rundt i byens mange butikker, når juletiden nærmer sig med hastige skridt, og du kan trygt gå på opdagelse i det store udvalg af specialbutikker. Om du er på udkig efter julegaver, underholdning eller noget nyt til garderoben, så er du kommet til rette sted.
Stær Living

BOG & IDÉ og Legekæden - Underholdning for alle

Brætspil, legetøj, krea-ting, brætspil, kontorartikler og gavepapir – alt sammen at finde i én og samme butik i Aabybro. Hos Bog & Idé finder du underholdning for hele familien og til enhver lejlighed. Julegaven, der tager læseren på nye eventyr, som samler familien om bordet til en duel eller får tiden til at flyve afsted med kreative udfoldelser, er i fokus hos Bog & Idé. Kig forbi og lad dig opsluge af alle de mange spændende varer – du finder uden tvivl lige den mandelgave, adventspakke, julegave eller værtsgave, som du står og mangler. Find dem også på Facebook lige her.

STÆR LIVING - Boligindretning og gaveídeer

Uanset om du er på udkig efter noget lækker til dig selv eller én du holder af, så kan det servicemindede personale hos Stær Living helt sikkert hjælpe dig. Butikken bugner af boligindretning, blomster, lys og specialiteter. De disker op med smukt indpakkede gaver til enhver lejlighed, så mangler du firmajulegaver, værtindegaver eller en ”bare fordi” gave er Stær Living stedet. Du kan lade dig inspirere både på deres Facebookside og Instagramprofil.                              

TIFF - Modetøj til kvinder i alle aldre og størrelser

Besøg den fine butik i hjertet af Aabybro, når garderoben skal piftes op med moderigtigt, lækkert tøj af høj kvalitet – uden at det koster en formue. Holdet af erfarne piger står klar til at rådgive og servicere dig, når du skal vælge imellem de lækre varer fra alle de kendte mærker, som butikken er fyldt med. Hos Tiff finder du desuden en velassorteret “Stor Pige-afdeling” med størrelser fra 42-54, som med garanti har noget, som vil falde i din smag. Kig også forbi deres webshop og lad dig inspirere til dit næste outfit. Se hele webshoppen lige her.

AABY-BAGEREN - Din lokale håndværksbager

Hos Aaby-bageren sætter de en ære i at bage og du finder altid et bredt sortiment af alverdens spændende bagværk og lækkerier i butikken, der ligger midt i Aabybro. Deres dygtige personale går hverken på kompromis med kvalitet, service eller håndværk, som garanterer at du får den bedste oplevelse. Kig forbi, lad tænderne løbe i vand og bliv fristet af alle de lækre brød og kager. Du finder dem på Facebook her.

EXPERT og Punkt1 - Hvidevarer og elektronik for alle

Det servicemindede og dygtige personale hos Expert i Aabybro står altid klar til at rådgive dig og finder de bedste løsninger, der passer til netop dit behov. Med et bredt og alsidigt sortiment, der spænder fra opvaskemaskiner til mobiltelefoner, kan du være sikker på, at Expert har lige det du står og mangler. Skal der elektronik under juletræet bør du ligeledes komme forbi butikken – der er noget for enhver smag og i forskellige prisklasser.   Kig forbi deres Facebookside her.

THIELE OPTIK - Den gode service er en selvfølge

Thiele har altid landets største udvalg af kvalitetsoptik. Kig forbi Thiele i Aabybro og se det brede udvalg af de nyeste mærkevarer med egne øjne. Her finder du samtidig kvalitetsbriller til fast, lav pris og kan gå på opdagelse i mærker som blandt andet omfatter det danske mærke Nine og farverige Ørgreen. Trænger du til et par nye solbriller er de naturligvis også behjælpelige på den front. Finde dem på Facebook her.

RIKKE B - Bliv inspireret af tiden trends

Er du til mærker som Sofie Schnoor, Copenhagen Shoes, Prepair og Part Two bør du tage et ekstra kig inden for i butikken hos Rikke B. Hylder og stativer er fyldt med moderigtige styles i lækker kvalitet. Du kan både finde et par lækre støvler og sneaks, vamset strik, smukke kjoler og meget mere. Hos Rikke B har de helt styr på hvad der trender lige nu og er klar til at hjælpe dig godt på vej til at finde lige netop det du er på jagt efter. Lad dig inspirere på deres Facebookside og Instagramprofil

Læs flere nyheder