December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://
Artikel
16-12-2020

FOKUS PÅ: Aktiviteter for børnefamilien

Her får du et bud på, hvad dagene mellem jul og nytår kan fordrives med - ud over julefrokoster og familiesammenkomster.
Magisk Jul i Skulpturparken i Blokhus

OBS: Grundet nyeste COVID-19 restriktioner vil nogle af aktiviteterne i denne artikel ikke være tilgængelige - følg dem gerne på Facebook, hvor de løbende opdaterer ift. udviklingen. 

Julen er hjerternes fest og vi ved, at dagene kan føles lange for de yngste, hvis ikke der sker lidt i løbet af ferien. Børnene vil elske dig for at tænke ud af boksen og møde dem i øjenhøjde med sjove aktiviteter, der får tiden til at flyve afsted.

BLOKHUS FERIECENTER

Subtropisk badeland for hele familien

Har du prøvet den 40 meter lange vandrutchebane? Og kan du svømme hele vejen rundt i Modstrømskanalen? Uanset om du er gæst på feriecenteret eller ej, er der mulighed for at slippe den indre vandhund løs i det subtropiske badeland. Badelandet har åbent hele året og der er aktiviteter og sjov for alle børn og barnlige sjæle. Invitér familien med en tur ind i varmen, hvor der er masser af muligheder for at hygge og glemme tid og sted. Se åbningstider, priser og andre praktiske forhold her og følge dem gerne på Facebook, hvis du vil inspireres til sjove aktiviteter for hele familien. 

BLOKHUS SKØJTEBANE

Isende, skønne oplevelser

Utallige julelys og juletræer pryder torvet og indbyder til hygge og sjov for hele familien. Der er fart over feltet på Blokhus Skøjtebane, som er placeret på torvet i byens hjerte. I weekenden er der Disco on Ice, hvor sprøde toner og kulørte lamper omdanner skøjtebanen til et dansegulv. Der er mulighed for at leje både skøjter, hjelme og ”pingviner”, der hjælper de mindste med at holde balancen. Det er nødvendigt at booke tid på forhånd, så alle kan føle sig trygge og have det sjovt på isen. Du finder hjemmesiden her og kan følge dem på Facebook, hvor der løbende opdateres med nyheder. 

SKULPTURPARKEN BLOKHUS

Magiske oplevelser for alle

Den 20.000 m2 store skulpturpark er forvandlet til et magisk juleeventyr, hvor de 1,5 millioner julelys spreder hygge og varme i denne mørke tid. I vil blandt andet opleve et væld af julebutikker, der bugner af kunsthåndværk, juleknas, pynt og meget mere – og trænger I til forfriskninger undervejs, findes der alt fra sprøde churros, æbleskiver og gløgg til lækre juleanretninger med alt hvad julehjertet begærer. På turen rundt i parken vil I møde figurer fra Disney, opleve de syngende pingviner og nyde det fantastiske lyd- og lysshow, som finder sted hver dag kl. 17.00, 18.00, 19.00 og 20.00. Køb billetter online og finde alle praktiske informationer lige her - og følg dem på Facebooksiden her.

HUNE-BLOKHUS CYKELUDLEJNING

Oplev naturskønne sider af området

Med fødderne i pedalerne opleves den smukke natur i området på bedste vis. Om det er skov, strand eller landevej, der trækker, står Hune-Blokhus Cykeludlejning klar med cykler til hele familien. Sikkerheden skal naturligvis være i top og det er ligeledes muligt at leje hjelme, børnetrailer og barnestole. Er I mere til det couperede terræn er en MTB vejen frem, mens en tandem gør det endnu sjovere at være to på tur i det fri.  Kontakt Merete og aftal nærmere omkring booking af cyklerne. Du finder hjemmesiden her og kan desuden følge med på deres Facebookside her

ACTION HOUSE

Funcenter og legeland

I det 300 m2 store legeland hvor der hyppigt gøres rent og sprittes af, er der rig mulighed for, at de yngste kan brænde noget krudt af i juleferien. De mange aktiviteter hvor børnene kan boltre og hygge sig, får let tiden til at flyve. Der er naturligvis også aktiviteter for større børn i huset, som bl.a. kan konkurrere på gokartbanen, sætte jagten ind i lasergame eller prøve kræfter med escape room. Se hele det store aktivitetskatalog på hjemmesiden og lad dig friste til en dag med sjov og hygge for hele familien. Følg desuden med på Facebook og lad dig inspirere til næste familieudflugt.

BLOKHUS FISKEPARK

Masser af fisk og højt til himlen

På det 100.000 m2 store areal er der masser af plads at boltre sig på i fiske- og naturparken i Blokhus. Over jul og nytår er der gratis fiskeri for børn under 12 år, der er ifølge med en betalende voksen og der sættes desuden 150 kg ekstra ørreder ud. På Blokhus Fiskeparks hjemmeside finder du alt praktisk information omkring åbningstider, tilmelding til de særlige events og priser – så trænger de yngste til at få noget frisk luft i juledagene, er det bare på med det varme tøj og gummistøvlerne. Vi ønsker pøj pøj og god fornøjelse med fiskestængerne. Du finder hjemmesiden her og kan også følge med på Facebook

MIK & MAK

Lad kreativiteten få frit spil

I det kreative værksted i Nørhalne hvor Mik & Mak holder til, er der ro og tid til fordybelse og nærvær. Her kan man skabe sine egne kunstværker i keramik og de har alt, som man skal bruge – et stort udvalg af keramik man kan vælge ud fra, et væld af forskellig farver maling samt diverse forskellige pensler. Det kræver ingen særlige evner eller forberedelser, ud over man booker en tid via deres hjemmeside. Mangler du en perfekt julegave til bedsteforældrene eller veninden, så hjælper de også gerne med et gavekort til hyggelige stunder, hvor I sammen kan slippe kreativiteten løs. Du finder dem på både hjemmesiden, Facebook og Instagram.  

NORDSØEN OCEANARIUM

Gå på opdagelse under vandets overflade

I Hirtshals byder Nordsøen Oceanarium varmt velkommen og giver dig mulighed for at ønske klumpfiskene en glædelig jul og et godt nytår. Timerne op til julemiddagen og gaverne kan føles som en evighed for familiens yngste. Derfor kigger julemanden forbi og deler små gaver ud til alle børn. Der vil være hyggelig julemusik og dyrene skal selvfølgelig have deres julemiddag. Denne dag skal billetten købes i forvejen.  Der er ligeledes åbent mellem jul og nytår, så kig endelig forbi til hyggelige stunder og tag på eventyr under vandoverfladen. Køb billetten i forvejen og undgå at køre forgæves. De er at finde på hjemmesiden, Facebook og her er et direkte link til forsalg af billetterne til juleaftensdag.

VENDSYSSEL KUNSTMUSEEUM

På eventyrlig tur igennem tiden

Gå på opdagelse og udvælg jeres favoritter, hengiv jer til historierne og slip fantasien løs. I hjertet af Hjørring finder man Vendsyssel Kunstmuseum, hvor væggene prydes af det smukke og karakterfulde, nordjyske landskab. Kunstnerne som I møder på jeres vej igennem museet, har alle en tilknytning til Vendsyssel. Foruden de smukke landskaber med højt til himlen, de vide marker og altid nærværende Vesterhav, vil I opleve inspirerende skulpturer, grafik og kunsthåndværk. I den, for nogen, hektiske juletid er dette et skønt afbræk – en pause, om man vil. Her er tid og rum til fordybelse, tid til nærvær. Hjemmesiden finder du her og de er ligeledes på Facebook, hvis du vil følge med der. 

PANDRUP KINO

Drag på eventyr i børnehøjde

Læn Jer tilbage i biografstolen med en pose sprøde popcorn og nyd en god film. I kan trygt hengive Jer til filmens univers – vi sørger hele tiden for, at der er sprittet af overalt, så Jeres eneste fokus behøver være at hygge Jer. Indtil nytår er der to særligt skønne børnefilm på programmet – Malous Jul og Croods: En ny tid. Køb billetterne online og kom i god tid inden forestillingen starter, så I slipper for kø ved afhentning af billetterne og indkøb af popcorn og andre lækkerier. Pandrup Kino glæder sig til at byde Jer velkommen – også mellem jul og nytår. Se program og anden praktisk info på hjemmesiden og følg dem gerne på Facebook her.    

Læs flere nyheder