Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

https://skorstensfejerpandrup.dk/
Artikel
28-10-2020

Fokus på PANDRUP

Den hyggelige handelsby Pandrup emmer af julehygge og byder på masser af gode tilbud og et stort udvalg af de nyeste varer til årets juleshopping. Trænger du til selvforkælelse er du ligeledes kommet det rigtige sted hen. Mulighederne er mange og der er rig mulighed for at komme igennem julen under kyndig vejledning og uden stress.
Frisørhuset

DET GAMLE MEJERI - Modetøj og brugskunst

I Det Gamle Mejeri emmer butikken altid af hygge og godt humør. Du finder dametøj til mange aldre og typer på hylderne og kvalitetsmærkerne Lollys Laundry, Fransa, B-Young og Masai er faste favoritter. Når det gælder brugskunst er det svært ikke at forelske sig – og du kan naturligvis også finde fine værtinde- og julegaver i butikken. Har du mest lyst til at sidde med benene oppe hjemme i sofaen, mens du lader dig inspirere, så kig forbi deres fine webshop. Du finder dem ligeledes både på Facebook og Instagram

KOP & KANDE - Alt til julens madlavning og borddækning

Op til jul skal der traditionen tro bages og steges, for vi ved jo, at julen dufter brunt og brændt – og så er det vigtigt at have redskaber og værktøj i orden. Hos Sanne finder du altid et bredt udvalg af køkkenmaskiner, potter, pander og alt hvad der til hører af køkkenredskaber. Du kan selvfølgelig også finde alle julegaverne til både ham og hende i butikken, der altid bugner af alle de kendte mærker og smukke designs. Hold dig opdateret på deres Facebookside her.

BLOMSTER HYTTEN - Giv en blomst der gør indtryk

Butikken byder på et bredt sortiment af afskårne blomster til både buketter og udplantning, sammenplantninger og stueplanter af forskellig art. Desuden finder du også et smukt udvalg af brugskunst og potter, der passer til netop din smag. Vil du sende en kærlig tanke til en kær, som du har mistet, kan du ligeledes få smukt begravelsesbinderi og kirkegårdsdekorationer hos Blomster Hytten. Se deres fine Facebookside her.

FRISØRHUSET - Forkælelse til dig og dit hår

Pigerne i Frisørhuset står klar til at hjælpe og vejlede dig om tidens trends, hvilken frisure og hårfarve der matcher dig og så er de eksperter I at få dig til at føle, at du er i trygge hænder, lige fra du sætter dig i stolen. Her kan du trygt læne dig tilbage i stolen og nyde, at den dygtige frisør nusser om dig og sørger for at dit hår får en omgang kærlighed. Du finder dem på Facebook her.

TØJEKSPERTEN - Alt til hende og ham

Hos Tøjeksperten i Pandrup er peronlig service altid i højsædet. De handler altid med et smil og har et bredt udvalg af undertøj, tøj og sko til både de velklædte mænd og kvinder. Kig forbi og bliv klædt på fra top til tå til julens hyggelige sammenkomster og de kolde vinterdage. Det søde personale glæder sig til at hjælpe dig med både gaveindkøb og påklædning til juletiden i deres store tøjbutik med masser af plads til at holde afstand. Følg med på deres Facebookside her.

KAAS BLOMSTER - Et farverigt blomstermekka

Der er ingen tvivl – Kaas Blomster har noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Den 250 kvm store butik er placeret i udkanten af Kaas og det er svært at begrænse sig, når man som blomsterelsker først er trådt ind ad døren. Du får alt fra krukker, potter og planter til smukt interiør – og til konkurrencedygtige priser. Kig forbi butikken og lad dig inspirere til julens dekorationer og pynt. Find dem på Facebook her.  

AL SPORT - Alt udstyr til sport og fritid

Hos AL Sport i Pandrup finder du altid et stort udvalg af kvalitetsmærker som bl.a. Peak Performance, Hummel, Salomon og Superdry. Hele familien kan blive klædt på til både sportsaktiviteter og udfoldelser i fritiden med fede og moderne styles – og mangler du flyverdragter og støvler til de mindste, så hjælper de hellere end gerne med at finde det. Tag hele familien under armen og bliv klædt på fra top til tå. Du kan finde dem på Facebook her.

Læs flere nyheder