Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

https://www.thorkildkristensen.dk/salg-af-bolig/
Artikel
28-10-2020

Fokus på SALTUM

Er du til lækkert kunsthåndværk, unika designs, kvalitet og god service, så bør du tage en tur til Saltum. Byen favner et farverigt udvalg af specialvarer, der frister både øjne og smagsløg. Her mødes kreative sjæle og udfolder deres kunst til glæde for alle, der kigger forbi de unikke butikker – og i juletiden bliver der lagt ekstra meget op til en hyggelig oplevelse i byen
Bindestuen

GAMLE BRUGSKUNST - Særligt udvalgte specialiteter

Hos Ynett finder du altid et væld af lækkerier. I den 250 kvm store butik i hjertet af Saltum har hun samlet et særligt udvalg af brugskunst, specialøl, spændende vine, chokolade og krydderier – og moderigtigt tøj. Hvis du mangler en julegave, et nyt outfit eller en lækker gavekurv, så kig forbi butikken. Ynett glæder sig til at byde dig velkommen og julehygge i butikken. Se Facebooksiden her.

BINDESTUEN - Elsker du også lækker strik?

Hos Bindestuen i Saltum, en af Jyllands største garnbutikker, er de især kendt for deres kæmpe udvalg af knapper i alle farver, størrelser og kvaliteter. Besøg Bindestuen og blive inspireret til dit næste strikkeprojekt. Du finder et bredt udvalg af garn og tilbehør, så du kan slippe fantasien løs og kreere lige præcis dét design du går og drømmer om. Du finder hjemmesiden her og Facebooksiden her.

HJØRNET - Smukt kunsthåndværk

Det helt særlige kunsthåndværkerfællesskab, der ligger i Saltum, byder i denne tid indenfor til ”julemarked”, hvor du kan se de mange unikaværker og smukke kreationer. Om du er på jagt efter adventsgaver, julegaver eller måske julepynt til dig selv, så kig forbi Hjørnet og lad julestemningen sprede sig. Se mere fra Hjørnet på deres Facebookside.

FRU MUNCH - Sæt kulør på garderoben

På Fru Munchs webshop finder du et bredt udvalg af lækre mærker som eksempelvis Tante Betsy, Danefæ, Cofur og DazzleMe. Fællesnævneren er kvalitet og masser af smukke farver og mønstre. Det samme gør sig gældende i skoafdelingen, hvor du ligeledes kan finde komfortable kvalitetssko. Forkæl dig selv eller en du holder af med smukke styles fra Fru Munchs webshop.

INGSTRUP MEJERI - Kærlighed til det gode håndværk

I Ingstrup - lige 5 km. Fra Saltum, finder du et af Danmarks mindste ostemejerier, der har mere end 125 års erfaring og fremstiller en perlerække af lækre mejeriprodukter. Hver eneste ost bliver passet og plejet, hvilket bringer de bedste smagsnuancer frem. Op til jul kan du som noget helt særligt købe deres fine, små juleoste – perfekt som værtsgave, til et godt glas vin eller på frokostbordet. Du kan naturligvis også besøge butikken online lige her.

Læs flere nyheder