Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
18-05-2021

Forlystelserne i Fårup Sommerland har været savnet

Forlystelsesparken mærker det opsparede behov for fælles oplevelser.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Ud fra antallet af gæster at dømme siden åbningen 30. april, så har Fårup Sommerland fået ret i sin formodning om, at der hos familierne er et opsparet behov for at komme ud og få nogle fælles oplevelser og aktiviteter.
Det fortæller forlystelsesparkens direktør, Niels Jørgen Jensen, og det er selvfølgelig de klassiske attraktioner som Lynet, Falken og Orkanen, der er populære.
Men også nyheden, Skovturen, der er en bilbane gennem skoven, er et hit blandt særligt de yngste og de ældste gæster.
- Og så har mange prøvet vores nyhed fra sidste år, Saven, for første gang i år, fortæller Niels Jørgen Jensen.

Tegn på fin sæson
Allerede på åbningsdagen kom der med 6.000 gæster flere end forventet, og den positive udvikling fortsætter.
- Vi er på index 105 i forhold til vores budget. På forhånd var det svært at gennemskue, hvordan rytmen for besøg ville være, men den her start giver os en stor tro på, at det bliver en fin sæson, siger Niels Jørgen Jensen.
Forlystelsesparken giver ved indgangen sine gæster – og alle andre – mulighed for at få taget en kviktest, hvis man ikke har et corona-pas, og Region Nordjylland har foreløbig stillet denne testmulighed til rådighed frem til medio juni.

God afstand og smil
I det hele taget bliver corona-restriktioner håndteret med god afstand og et smil.
- Reglerne er mere gennemskuelige i år. Det bedste eksempel er, at man nu må benytte sit eget stofmundbind og bruge det flere gange. Desuden betyder reglen om mundbind for alle over 12 år, at vi kan bruge alle rækkerne i vores attraktioner, på nær River Rafting, og der påvirker det alligevel ikke ventetiden, forklarer Niels Jørgen Jensen.
Han ser klare tegn på, at danskerne holder sommerferie herhjemme og gerne vil til Fårup for at få sjove oplevelser i en skov.
- Selv om det ikke er helt objektivt at sammenligne med sidste år, så er vi 300 pct. forud på vores udlejning i Hotel Fårup denne sommer, siger Niels Jørgen Jensen.

Læs flere nyheder