Sommeravis 2 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
21-05-2022

Forrygende frokostjazz på Futten

Koncert med Romhandleren og musik hele sommeren.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Ud over den hyggelige stemningen under parasollerne i Futtens store gård samt de gode menuer og buffet, så er der gratis musikalske oplevelser hver dag hele sommeren hos Futten, fortæller Thomas Othegraven.
Allerede 28. maj, lørdagen efter Kr. Himmelfartsdag, optræder Advokatens New Orleans Jazz Band med frokostjazz fra kl. 12.00 til 15.00, og i den forbindelse kan gæsterne også nyde den store buffet.

futten blokhus

Populære oplevelser

Lige så populære Romhandleren underholder på terrassen pinselørdag kl. 19.30, og der er aftenbuffet klokken 18.00.
Romhandleren spillede hos Futten hele sidste sommer og gør det igen i år.
Og med indgangen til maj, så er der sæson for asparges hos Futten, som tilbyder den særlige asparges-menu, mens Salino kan friste med italiensk buffet hver dag kl. 17.30 fra 1. juni.

futten blokhus

Fantastisk påske

Thomas Othegraven og personalet kan se tilbage på en helt fantastisk påske, hvor der traditionen tro var mange glade mennesker i Blokhus.
- Påsken har været den bedste nogensinde, igen, igen, siger han.
- De første to dage var lige kølige nok i forhold til at sidde på terrassen, men lørdag væltede det ind med gæster, da Advokatens New Orleans Jazz Band optrådte her for 23. år i træk. Det var nærmest som en tsunami, og der var fyldt over alt i Futten og Salino, fortæller Thomas Othegraven.
Han oplever, at flere og flere af gæsterne har fået øjnene op for Salino og den italienske restaurants kulinariske kvaliteter, og generelt ser han frem til sæsonen.
- Vi har et rigtig godt hold, og vi glæder os alle sammen, siger Thomas Othegraven.

> Se Futtens majmenu og planlagte koncert-arrangmenter

 

Læs flere nyheder