Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
22-07-2021

Fra Bagedysten til Crazy Banko

Det sker: Løkken har allerede taget hul på denne sæsons fede sommeroplevelser og mindeværdige øjeblikke, og du kan stadig nå at være med.

Tekst: Julie Peetz Hansen - foto: Presse

Den kendte deltager fra Bagedysten, Micki Cheng, kommer tirsdag d. 27. juli til Løkken for at afholde CRAZY BANKO for alle, der har lyst til at deltage. Ud over skønne præmier fra forskellige aktører i Løkken kan du se frem til en usædvanligt herlig eftermiddag med sjov og spas. Blandt de mange konkurrencer byder Micki Cheng fx på Hot Dog spisning, Cola-Kongen, Chubby Bunny og Ballon Challenge. Alt kan ske, og vi lover god underholdning for alle i familien, siger Amalie Andersen, daglig leder af Løkken Turistbureau.

Bankospil for turister

Det er første gang Løkken præsenterer bankospil for turisterne. Spillet har tidligere kørt online på Instagram - nu kommer det live i en meget mere crazy version.  Forventningerne er derfor i top, når Klitpladsen på vej ned mod molen i Løkken bliver invaderet af den karismatiske og altid smilende Bagedysten-deltager og en masse glade sommergæster.

Flere aktiviteter

Derudover byder sommeren i Løkken på forskellige arrangementer som Ståhej I Den Gamle Badeby, musik rundt omkring i byen, diverse aktiviteter for både de mindste og ældste medlemmer i familien. Programmet for sommerens aktiviteter i Løkken kan følges på Facebooksiden ”Løkken - Toppen af Danmark”, og så vender en gammel kending også tilbage til byen.

- I år har vi fået lov til at genåbne vores populære kræmmermarked, som vi jo desværre har måttet undvære sidste sæson p.g.a. COVID-19, fortæller Amalie Andersen, og forsætter; Vi er super spændte på igen at kunne huse vores kræmmere fra nær og fjern hver torsdag hele sommeren. Vi beder fortsat vores besøgende gæster om at være gode til at holde afstand og spritte hænder, afslutter hun.

Læs flere nyheder