Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
19-05-2021

Friske fisk, kæmpe buffet og erfaring fra de 7 verdenshave

Olav Bergsø og Blokhus Fiskerestaurant nyder, at gæsterne er tilbage.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Siden genåbningen har Blokhus Fiskerestaurant fået en rigtig god start med besøg af glade gæster, som har set frem til igen at nyde skaldyr, friske fisk og den store flotte buffet – alt sammen garneret med høj service fra det venlige personale samt Olav Bergsøe Pedersens erfaring som chefkok på krydstogtskibe på de 7 verdenshave.
- Vi er kommet rigtig godt fra start. Der er ingen problemer med at vise corona-pas, og gæsterne er venlige og forstående, og så er danskerne flinke til at gå i byen og bruge skillingerne, fortæller Olav Bergsøe.
- For os er det en fordel med reservation. Det betyder, at vi kan forberede os bedre og dermed yde en endnu større oplevelse, tilføjer han.

Sundhed og fisk
På Blokhus Fiskerestaurant, der fra 1. juni har åbent hver dag, kan det mærkes, at det er trenden at gå mere op i at spise sundt og spise fisk, og den store buffet er meget populær.
Og så er der taget en masse hensyn.
Hele buffeten er dækket ind med plexiglas, og desserterne serveres i bægre for at undgå berøring.
Ja selv peber- og salt-sættene er skifte ud med breve for give en tryg oplevelse.
Og det er også tilbagemeldinger om en kulinarisk nydelse og et venligt og serviceminded personale, Olav Bergsøe kan fortæller om.
I den ene uge fik Blokhus Fiskerestaurant en anmeldelse på 5 ud af 6 stjerner på Dinnerbooking og ugen efter var det 6 ud af 6 stjerner.

Læs flere nyheder