Efterårsferieavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.blokhusliv.dk/
Artikel
08-04-2019

Hajer på Nordsøen Oceanarium i påsken

”Hajernes fantastiske sanser” er overskriften på påskeferiens store tema på akvariet i Hirtshals. 

Tekst: Lotte Kande - Foto: Presse 

Det bliver spændende for sanserne hos de mange gæster, når Nordsøen Oceanarim slår dørene op for ”Hajernes fantastiske sanser” til påske. Og når man snakker om sanser, er det nemlig også hajernes helt specielle sanser, der er i fokus i påsken. Gæsterne kan følge med fra første parket, når dykkeren fodrer hajerne i det 4,5 millioner liters Oceanarium, de kan høre et hajforedrag, og forstå deres store betydning i økosystemet, samt se hajerne i naturlig størrelse på den store LED-skærm, Big Ocean Window. Ikke så mange ved, at Nordsøens største haj bliver op til 11 meter lang!
I påsken kan man også røre ved rigtige hajer og prøve hajquizzen. De yngste besøgende kan tegne og farvelægge hajer, og måske vinder de hajtænder til at tage med hjem? Der er spændende og lærerige oplevelser for hele familien fra d. 13. april 2019 i Hirtshals.

Mere end 7000 fisk
Nordsøen Oceanarium er en af de største attraktioner i Nordjylland og tilbyder sjove og lærerige aktiviteter for alle aldre, året rundt. Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5000 m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Oceanariet, med de 4,5 millioner liter havvand og tusinder af fisk og andre havdyr, er en oplevelse i sig selv. 
 

Læs flere nyheder