St. Bededags avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
24-04-2022

Handelslivet klar med nye sjove oplevelser for turister og borgere i Aabybro

Der er oprettet en ny midlertidig plads til aktiviteter midt i Aabybro Centret.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Grøn Lørdag, Sjov Lørdag og koncert med Ib Grønbech.
Aabybro Handels- og Erhvervsforening har planlagt tre sjove og spændende oplevelser her i foråret, som byens borgere og gæster kan se frem til.

En grøn ide

Lørdag 30. april kl. 10 til 14 gælder det nyskabelsen, Grøn Lørdag, som finder sted i Aabybro Centret.
- Grøn Lørdag skal være med til at skabe fokus på grøn energi, og vi får blandt andet besøg af Jammerbugt Kommune, som kigger forbi med en skraldekaravane for at sætte fokus på sortering af affald, fortæller Thomas Sørensen, formand for Aabybro Handels- og Erhvervsforening.
- Der vil være underholdning for børn, og vi får besøg af flere af de lokale håndværkere, som har en grøn ide, de vil præsentere. Desuden bliver der et stort loppemarked, hvor man kan få en stand, og vi håber, at mange kigger forbi, siger han.

Ny plads

Arrangementet finder sted på pladsen, hvor den tidligere Fakta-bygning lå.
Her indretter Jammerbugt Kommune nemlig en midlertidig plads til aktiviteter og arrangementer med rullegræs, stenmel og måske en lille scene – som alt sammen kan benyttes i 14 måneder, indtil det atter skal bebygges i forbindelse med udviklingen af Aabybro Centret.
Og lørdag 21. maj kl. 10 til 13 bliver sidste års succes med Sjov Lørdag, hvor mange børn og bedsteforældre kiggede forbi, gentaget på pladsen i Aabybro Centret.
Der bliver opsat en masse forskellige hoppeborge, som børnene kan tumle sig i, ligesom der vil være karusseler, vippedyr og slush-ice.

Musik og forkælelse

Og forårets store finale er arrangementet Musik og Forkælelse 27. maj.
Her vil butikkerne have åbent til kl. 20, og fra kl. 20 til 21 er der koncert med Ib Grønbech i Aabybro Centret.
- Det er en koncert, som vi har måttet skubbe i et par år på grund af corona og restriktioner, så nu glæder vi os til, at vi endelig kan holde koncerten, siger Thomas Sørensen og tilføjer, at der selvfølgelig også bliver By Night i Aabybro torsdag i uge 30.
De mange spændende aktiviteter blev også præsenteret på foreningens nyligt afholdte generalforsamling, hvor bestyrelsen også blev udvidet med et medlem, nemlig Jesper Damgaard, Thiele Briller & Kontaktlinser.

Bestyrelsen:

  • Formand Thomas Sørensen, Hop Nord
  • Næstformand Brian Jensen, Nissan
  • Rikke Brusgaard, Rikke B.
  • Kasserer Ejnar Sørensen


> Se program for Grøn Lørdag


 

Læs flere nyheder