Jule- og Nytårsavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
11-02-2021

Her kan du bestille Take Away mad i din vinterferie

Vinterferien står for døren og det samme gør sommerhusgæsterne til Blokhus. Vi har derfor lavet en liste over de spisesteder, som holder åbent for Take Away i uge 7 og 8.
Hos KunstCafeen får du altid et lækkert og solidt måltid

Tekst: Julie Peetz Hansen - Foto: Presse

Inviter din familie på lækker middag hjemme i stuerne med mad fra nedenstående spisesteder og støt samtidig den ramte restaurationsbranche i en hård tid. 

KunstCafeen

I kunstcafeen føler man sig altid hjemme og man kan være sikker på, altid at få serveret et godt måltid, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Kunstcafeen tilbyder retter for alle aldre og har åbent for Take Away fra kl. 12 i weekenderne og fra kl. 16 i hverdagen.

Se KunstCaféens menukort her.

Strandhotellet

Strandhotellet er kendt for sine udsøgte råvarer, sans for detaljerne og kræsen om maden. Dette kan også mærkes når du bestiller køkkenchefens luksus-platte som blandet andet består af: Små blinis med ægte Baerii kaviar og rødløg, trøffelpølse fra Rævhede med hjemmesylterier, carpaccio af dyrekølle, og meget mere. Luksusplatten kan afhentes mellem kl. 16.00-17.00 i receptionen på Strandhotellet.

Læs meget mere om Strandhotellets luksus-platte her.

Sottovento

Den lækre italienske restaurant Sottovento tilbyder også Take Away i vinterferien. De har åbent hver dag fra kl. 16.30, så hvis du er til pasta og pizza på ægte italiensk vis, er det her du og din familie skal bestille aftensmaden.

Se deres lækre Take Away menu her.

Klausen Fisk og Skaldyr

I Hune ligger der en gemt perle, som serverer lækre stjerneskud og fiskeplatter. Klausen Fisk og Skaldyr åbner fra kl. 10-19 og du kan derfor både nyde en lækker Take Away frokost eller aftensmad.

Menukortet finder du her.

Salino

Hos Salino finder du lækre, klassiske italienske retter til hele familien og udsøgte specialiteter til en romantisk middag for to. Fra d. 13/2 til og med d. 28/2 har Salino Take Away hver dag fra kl. 12.00.

Menukortet finder du her.

Futten

Den populære resturant Futten holder også åbent for Take Away hver dag fra kl. 12. Her finder du en masse klassiske retter såsom forskellige slags burgerer, gullasch suppe, cæsarsalat og meget andet til priser, der er til en overkomme.

Se deres lækre menukort her.  

Sason

Hos Sason kan du købe mad til hele familien, hvad enten de er til pizzaer, durum eller burgere. Sason har åbent for Take Away fra kl. 12 - 21. 

Du kan se deres menukort her.

Den Kække Havfrue

Denne hyggelige café kommer også til at tilbyde Take Away alle ugens dage i uge 7 og 8 både til frokost og til aften fra kl. 11 - 20.00. Derudover holder caféen også åbent for, at man kan komme ind og hente varme drikke, vaffler og wraps to go.

Du kan se menukortet på caféens Facebookside

Læs flere nyheder