Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
21-03-2018

Holdet står klar

På restaurant Nordstjernen i Blokhus er man fulde af forventninger til den nye sæson
Holder står klar - og har store forventninger til den kommende sæson.

Tekst og foto: Lotte Kande

Påsken står for døren og det glæder indehaver, Jakob Tømmerby. –Påsken er som oftest ”åbningen af Blokhus”, siger han med et smil. Og hos Restaurant Nordstjernen er det ingen undtagelse, selvom stedet også er kendt for sine mange fester, selskaber og erhvervsmøder udenfor den oprindelige hoved sæsonen.

Nordstjernen, der har til huse i hjertet af Blokhus, står klar til at tage imod de mange tusinde påskegæster, der forventes at komme til destinationen fra d. 23. marts. –Vi har et stærkt hold i år, som består af os gamle kendinge, smiler Jakob og fortsætter. – Men der er også nye spillere på holdet, bl.a. Benjamin Müller, som er ansat som køkkenchef og sammen med 4 øvrige kokke er det hans opgave at bevare det klassiske køkken, som vi er så kendte for. Men, dog med den twist, at der med ny inspiration og nye øjne også følger nye tiltag som bl.a. månedens menu i nye klæder, lækre søndags buffeter bl.a. indeholdt en spændende elevret m.m. I støbeskeen ligger også en decideret “elevaften”, hvor vi byder indenfor til et hyggeligt arrangement med både menu og dertilhørende vine. En aften som udelukkende er planlagt af vores dygtige elever.

Fokus på elever

-Elevretter og elevaftener kommer jo ikke af ingenting, fortæller Jakob. -Det er vigtigt at vi uddanner folk, da branchen generelt set kan synes svær. Det er en udfordring at trække unge folk til ydreområderne, derfor sætter jeg en stor ære i, at være med til at uddanne faglært personale og ta’ ansvar for branchen, siger Jakob. Restaurant Nordstjernen har i øjeblikket 3 kokkeelever og 2 tjenerelever blandt staben, som alle udviser stolthed og sætter en ære i faget. - En kaptajn kan kun styre et skib, hvis han har en god besætning. Og med det hold vi har i år, ser jeg frem til en yderst spændende sæson, afslutter Jakob Tømmerby.

 

Læs flere nyheder