Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 3 her

 

 

http://
Artikel
08-10-2019

Hvem skal have årets handicappris?

En særlig indsats for borgere med handicaps skal værdsættes. Derfor kan alle nu indstille kandidater til den årlige handicappris i Jammerbugt Kommune.
Ønskeland fik Jammerbugts Handicappris 2018.

Støttepersoner, privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner kan alle være kandidater til årets Handicappris i Jammerbugt Kommune, når Handicaprådet senere på året uddeler sin årlige pris. Det afgørende er, at de har gjort en særlig indsats for at hjælpe en eller flere handicappede borgere til at mestre eget liv – og hermed øge livskvaliteten for den enkelte. - Med prisen ønsker vi at anerkende en særlig indsats blandt mange indsatser, der bliver gjort for at borgere med forskellige udfordringer kan mestre eget liv. Det kan for eksempel være øget adgang til uddannelse eller beskæftigelse, reduktion eller ophør af misbrug, generhvervelse af sin førlighed efter sygdom og meget mere, fortæller formand for Handicaprådet Lone Nørager Kristensen.

Hædre en indsats

Der kan derfor være mange forskellige indsatser og fagligheder, som kan være med i opløbet til årets handicappris. Det handler om at hædre en indsats, der har gjort en forskel for at øge eller bevare livskvaliteten for mennesker med et handicap – og dermed øge muligheden for at mestre eget liv. Årets handicappris kommer til at bestå af en gave på 5.000 kr., en lille gave mere samt et diplom. Handicapprisen vil blive uddelt på FN´s Internationale Handicapdag, tirsdag d. 3. december, 2019, hvor Handicaprådet afgør hvem, der skal have prisen.

Indstillingen skal være skriftlig og foregår bl.a. via Jammerbugt Kommunes hjemmeside. Indstillingen skal ske senest mandag d. 4. november, 2019, med en kort beskrivelse af, hvem der indstilles til prisen, og hvorfor den indstillede fortjener prisen

Læs flere nyheder