Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
14-05-2018

Infomøde om Blokhus Bæk etape 2

Der arbejdes på at få igangsat Blokhus Bæk etape 2, med tilsagn fra GRØN ordning på 1 mio. kr, for at åbne bækkens profil fra Sønder i By til Jensensvej – de berørte grundejere og beboere var inviteret til infomøde herom.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Konkret bygger projektet for etape 2 på, at Blokhus Bæk,  mellem Sønder i By til Jensensvej, skal fritlægges, og det fysiske miljø langs bækken skal styrkes gennem rydning, stier, ny beplantning og belægning samt etablering af promenade, opholdsdæk, boardwalk og en grøn oase, der skaber forbindelser over bækken. Samtidig løses påtrængende regnvandsafledningsproblemer i byen med nedbør og oversvømmelser.

Tirsdag d. 8. maj afholdt Jammerbugt Kommune i samarbejde med Møller & Grønborg informationsmøde for de berørte grundejere og beboere. På mødet blev tilhørerne orienteret om alle de ting, der sandsynligvis vil ske med Blokhus Bæk – og hvis alt går vel med opstart af projektet i efteråret 2018.

- Det bliver sku flot!  Det er dejligt, at mærke at Jammerbugt kommune samarbejder med os, for at skabe de bedste resultater, fortæller Reinholdt Madsen, Torvet 12a Blokhus, da Blokhus avis møder ham umiddelbart efter informationsmødet.  Noël Mignon, afdelingsleder for Kultur & Miljø i Jammerbugt Kommune er selv begejstret for projektet, og håber at grundejerne, beboerne og de involverede kan blive enige, således projektet kan iværksættes i efteråret. 

Disse erhvervsejendomme  indgår i projektet:

1 KAPTAJN GOLF + CAFE

2 PIZZARIA/ SÆSON

3 NY-FORM / SPORTSBUTIK

4 VISIT JAMMERBUGTEN / TURIST BUREAU

5 CHEERS / BAR

6 BLOKHUS BAGERI

7 LANTERNEN / RESTAURENT

8 HIGWAY 66 BLOKHUS / RESTAURANT

Læs flere nyheder