Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://voresjammerbugt.dk/
Artikel
28-10-2020

Ingstrup Efterskole får nye idrætsfaciliteter

Tilbygning til hallen giver mulighed for at samle aktiviteter
Forstander Mie Sloth Rasmussen i hallen med det nye gulv.

Tekst og Foto: Martin Frandsen

Fredag 4. december kan Ingstrup Efterskole tage sin ny-renoverede og udvidede idrætshal i brug, og dermed opgraderer skolen sine idræts-faciliteter markant.

Succes med danselinje
Skolen udvider nemlig hallen med plads til også danselinjen og motionscentret samt tilskuerpladser. I dag har både danselinjen og motionscentret nemlig baser i bygninger et udspark fra hallen. - Vi vil gerne holde stævner, og derfor har vi brug for tilskuerpladser. Desuden vokser vores danselinje så meget, at der er behov for store lokaler, oplyser forstander Mie Sloth Rasmussen. Ingstrup Efterskole er nemlig 1 af kun 2 nordjyske efterskoler, der tilbyder en danselinje, og den er meget efterspurgt.

Nyt motionscenter
Samtidig er der behov for et nyt motionscenter, som både bruges af idrætslinjerne og af eleverne generelt. Det får til huse i stueplan i den nye tilbygning, mens danselinjen rykker ind på førstesalen. - Vi får samlet en række aktiviteter, og når du går ind i hallen, kan du se alle aktiviteterne. Vi får et mødested for alle vores idrætsinteresserede unge mennesker, forklarer Mie Sloth Rasmussen.

Halgulvet skiftes
Endelig får hallen lagt et nyt sportsgulv. - Det har vi trængt til, og det er også skadesforebyggende i forhold til vores håndbold- og fodboldspillere, siger forstanderen. Bygningerne, der efterlades skal i første omgang bruges til henholdsvis krea-rum og til grupperum. - På sigt skal de også renoveres, oplyser Mie Sloth Rasmussen. Bygherrer på projektet er Tom Jakobsen A/S, mens Arkitekthuset Vodskov A/S er rådgiver.

Læs flere nyheder