Påskeavisen 2020 kan læses her

Inspiration til aktiviteter i Påsken kan læses her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[13775]&z=
Artikel
18-02-2020

INVITATION fra Kulturens Venner Blokhus

Torsdag den 20. februar inviteres DU med til medlemsmøde i Kulturhuset Blokhus, hvor Kulturens Venner præsenterer de kommende projekter.
Idéen bag PROJEKT BÆNK er at designe og udsmykke bænke - af lokale kunstnere - og placere dem i området. Hver bænk fortolker hver sin historie fra området og styrker den kulturelle indsats.

Medlemsmøde: Torsdag den 20. februar 2020 kl. 19.00 i Kulturhuset Blokhus

Kulturens Venner føler nu, at de har drøftet mange forskellige ideoplæg til projekter, som kunne være spændende supplementer til de aktiviteter der allerede foregår i Blokhus/Hune området hen over kalenderåret. - Det har været svært. For det første skulle vi lære hinanden bedre at kende, så skulle vi brainstorme om interessante projekter der kunne supplere de aktiviteter der allerede finder sted i vores dejlige område., oplyser Kai Møller, formand for Kulturens Venner. Der er også kigget på om foreningen kunne finde projekter der kunne forlænge sæsonen i Blokhus i respekt for bl.a. Erhvervsforeningen Destination Blokhus' årshjul, arrangementsoversigten fra Spillestedet, aktiviteter på Blokhus Torv, Futtens Gård, Fiskernes Hus, Blokhus Kanonlaug og ikke mindst Skulpturparken Blokhus. - Vi synes i Bestyrelsen, at det er lykkes og vil nu gerne involvere jer som medlemmer af vores forening til at deltage i arbejdsgrupper til videre planlægning af de forskellige projekter. Alle der samtidig kunne være interesserede i at blive medlemmer eller høre mere herom, er samtidig inviteret.

Medlemsmøde: Torsdag den 20. februar 2020 kl. 19.00 i Kulturhuset Blokhus

Dagsorden:

 1. Velkomst.
 2. Siden sidst
 3. Kommentarer til vedtægterne 
 4. Gennemgang af idegrundlag for forslag til projekter
 • Projekt FISKEFESTIVAL (velgørenhedsarrangement)
 • Projekt BÆNK
 • Projekt KORFESTIVAL
 • Projekt MODERN DANS
 • Projekt POETRY WALK
 • Etablering af LOKALKOMITE for FOLKEUNIVERSITETET
 1. Nedsættelse af arbejdsgrupper til projekterne
 2. Valg af suppleant til Bestyrelsen
 3. Valg af Bestyrelse til LOKALKOMITEEN for FOLKEUNIVERSITETET
 4. Hvad så nu ? Det videre arbejde.
 5. Eventuelt

Læs flere nyheder