Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Juleavisen 2018 her

http://www.bildelestore.dk
Artikel
19-11-2018

Jagten på den smukkeste julefacade sættes i gang

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har på baggrund af tiltaget ”Jul i Destination Blokhus” netop igangsat en konkurrence om den smukkeste dekorerede julefacade.
Hele Torvet i Blokhus er også blevet pyntet med juletræer og julelys for at gøre ”Jul i Destination Blokhus” endnu mere hyggelig.

Tekst: Louise Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto
"Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i Blokhus her?"- næsten som i eventyret om Snehvide spørger Erhvervsforeningen Destination Blokhus nu alle, hvem der har den smukkeste julefacade. Konkurrencen er egentlig ret simpel, man skal bare stemme på den smukkeste dekorerede julefacade i Destination Blokhus. Det gør man ved at sende en sms til 1940, og i beskeden skriver man Blokhus + virksomhedskode”, forklarer Jannie Ratke, Sekretariat for Erhvervsforeningen Destination Blokhus. 

– Med Jul i Destination Blokhus vil vi gerne bakke op om den allerede eksisterende julestemning der findes i området – som fx Magisk Jul og Blokhus Skøjtebane, fortæller Preben Jonstrup, bestyrelsesmedlem i Erhvervsforeningen Destination Blokhus

KLIK HER - og se hvordan du deltager

Jul i Destination Blokhus
Initiativet sker på baggrund af tiltaget ”Jul i Destination Blokhus” – hvor man ønsker at brande området som en helårsdestination. – Det er helt vildt, som erhvervet har grebet bolden om at gøre Blokhus til den smukkeste juledestination. Mange facader er i løbet af den sidste måneds tid blevet oplyst – helt spektakulært og enormt pyntende, og det bliver spændende at se hvem i erhvervet der løber med prisen. Men én ting er sikkert, blandt alle dem der stemmer findes også en vinder – endda af et Jammerbugt Gavekort til en værdi a’ kr. 1000,-. Vinderen heraf trækkes d. 2. januar og får direkte besked, afslutter Jannie Ratke.
 

Læs flere nyheder