Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://voresjammerbugt.dk/
Artikel
05-10-2020

Julemændene ankommer den 1. november 2020

Søndag den 1. november slår Skulpturparken Blokhus dørene op for Magisk Jul. Der bliver julemandstræf, hestevognsture, taler, ekstraordinært lyd- og lysshow og et eventyrligt julemarked.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Oplev magien og den eventyrlige julestemning når Skulpturparken Blokhus fra den 1. november 2020 tænder for mere end 1 million julelys. – Vi slår dørene op for Magisk Jul med juleindvielse søndag d. 1. november, fortæller indehaver, John Andersen. Her venter Jer en magisk eftermiddag med bl.a. musikoptræden af Brovst Pigegarde, Julemandstræf af Nordjyske Julemænd, tale v/borgmester Mogens Gade, medvirken af Blokhus Kanonlaug, ponyhestevognsture for de små – og så tænder Skulpturparken det 17,5 meter høje juletræ. –  Man kan også opleve et ekstraordinært lys- og lysshow og lade sig friste i de mange juleboder der i år, som en nyhed, sikrer Danmarks smukkeste julemarked, afslutter en forventningsfuld John Andersen, der ligeledes oplyser at der vil være gratis entré til alle, der den 1. november iklæder sig nissetøj.  

Ny julehytte by blandt sandskulpturer

Nyheden for Magisk Jul 2020 er, at der kommer endnu mere julestemning i Skulpturparken Blokhus, hvor de imponerende sandskulpturer får selskab af bl.a. 15 julehytter.

Julestemning, flot julebelysning og julehytte by. Fra den 1. november skaber hele Skulpturparken Blokhus dejlige dufte suppleret med stemningsfuld julemusik, et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og velforsynede julebutikker et hyggeligt miljø omkring juleindkøbene. Skulpturparken Blokhus får til Magisk Jul 2020 sin egen lille juleby med 15 julehytter og en fyldt 600m2 butiksarkade.

Juleby & Arkade

- Vores imponerende sandskulpturer får i år selskab af 15 nyetablerede julehytter i træ - og hertil har vi håndplukket nogle helt fantastiske udstillere. Magisk Jul er en eventyrlig oplevelse, når parkens bygninger, træer og haver pyntes i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer. Her er imponerende lysshow hver aften mellem kl. 20-20.15, et kæmpe krybbespil, julemand i kanen, 15 julehytter og 600m2 butiksarkade med bl.a. kunsthåndværk, jernskulpturer, pileflet, isenkram, mærkevarer, skind og uld, specialiteter, grafisk juledesign, planter, nisser, dekorationer og alt i gaveidéer, lækker glögg og lys. Her er også masser af julemusik, julestads, juleknas og smagfulde delikatesser. Der er dermed garanti for en rigtig jule -og shoppe oplevelse i den 20.000 m2 eventyrlige og julepyntede park.

Se mere HER

Læs flere nyheder