Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
10-08-2022

Kalstrups Livsstilhus klar til nyt rykind i august

DET SKER: Planlægningen af efterårets oplevelser med koncerter er i gang.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Højsæsonen er forbi, men hos Kalstrup Livsstilshus gøres der klar til et nyt rykind, da den 3.200 kvadratmeter store og mangestrengede forretning på Torvet i Blokhus holder udsalg i det meste af august – og planlægger de begivenheder, der sammen med det store udbud af varer betyder, at forretningen selvfølgelig holder åbent året rundt.

Kalstrup

Masser af nyheder

Samtidig vælter det ind med nyheder i livsstilshuset, som byder på mærkevarer inden for tøj og sko, outdoor fashion, interiør, delikatesser samt oplevelser som cafe og Galerie Wolfsens afdeling på 1. salen.
- Vi modtager en masse nye varer hver eneste dag. Så der er masser af spændende nyheder på trapperne, lover Per Kalstrup.
- Vi ved godt, at det i forhold til andre byer er lidt atypisk at starte udsalg nu, men det passer bedst til os, siger han.

Efterårets glæder

Sommeren har ikke nået samme overordentlig høje niveau som sidste år.
- Det er gået okay, men vi kan godt mærke, at folk har haft flere muligheder for at rejse ud på ferie. Vi er stadig tilfredse, men der skal kæmpes for tingene. Det kommer ikke af sig selv, men sådan er den generelle opfattelse hos mine kollegaer i hele landet. Det gælder ikke kun Blokhus-området, forklarer Per Kalstrup.
Med efterårets komme bliver der også planlagt nye oplevelser i Livsstilshuset.
- Når vi nærmer os efterårsferien, begynder vi igen at have de små koncerter på 1. salen, og vi håber også at kunne tilbyde et par spændende foredrag. Det glæder vi os til at komme i gang med, siger Per Kalstrup.

> Kæmpe udsalg i august hos Kalstrup 


 

Læs flere nyheder