Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
10-05-2021

Kendte danskere på besøg i Futtens Gård

DK4 optager TV-programmer med interview og musik i Blokhus


Tekst og foto: Martin Frandsen

TV-kanalen DK4 er i denne uge på besøg i Futtens Gård for at optage en række programmer med både kendte danskere, lokale gæster samt med musik og programmer om camping-livet.
I dag, mandag 10. maj, er gården ved at blive ændret til studier, og fra Futtens terrasse bliver det muligt at kigge med og opleve, hvordan tv-optagelserne foregår.

Kendte gæster
Blandt gæsterne i morgen, tirsdag 10. maj, er Pia Kjærsgaard inviteret til en snak kl. 13, mens Isse vil stå for musikken. Der også er inviteret en lokal gæst, nemlig N. H. Lindhardt fra Aabybro Mejeri.
Lidt senere samme dag, kl. 15.30, er det skuespilleren Jakob Faurby samt Johnny Logan, der kan opleves, og den lokale gæst er borgmester Mogens Chr. Gade.
Onsdag kl. 13 lægger Dario Campeotto vejen forbi, og kl. 15.30 er det Finn Nørbygaard, som er gæsten, mens Michael Korup sørger for musikken.
Det lokale indslag er Lisa Kronborg Sørensen.
Torsdag optages et interview med Inger Støjberg først på eftermiddagen og den lokale forfatter Bjarne Nielsen Brovst fortæller om bjesk og urter.
Kl. 15.30 kigger den tidligere landsholdsspiller i håndbold, Rikke Hørlykke, ind, mens musikken er med Kejser Larsen.
Hver dag optages også programmer om camping, ligesom vinprogrammet ”Noget i glasset” med Ib Bergkjær, direktør for Sigurd Müller Vinhandel, optages i Futtens Gård.
 

 

 

, skuespilleren Jakob Faurby, Finn Nørbygaard, Inger Støjberg, tidligere landsholdspiller i håndbold, Rikke Hørlykke, samt Dario Campeotto og Johnny Logan, der begge også var blandt de musikalske indslag.
Nogle af de lokale gæster var borgmester Mogens Chr. Gade, mejerist N. H. Lindhardt, Aabybro Mejeri, og forpagter Jannie Olsen, Thorup Stand Fiskehus.
Desuden var der optagelse til vinprogrammet ”Noget i glasset” med Ib Bergkjær, direktør for Sigurd Müller Vinhandel.

DK4 kommer forbi
Det er langt fra første gang, at DK4 besøger Futten for at optage TV-programmer.
- For 7 år siden fik vi besøg af DK4, som optog et program om Futten, og siden har de også lavet programmer om både Strandingskroen og Strandhotellet, fortæller Thomas Othegraven.
TV-selskabets grundlægger og ejer, Stig Hasner, har nemlig ligesom så mange andre et godt øje til stemningen i Blokhus og hos Futten.
 

Læs flere nyheder