Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
04-06-2021

Kom og se Udsigten fra Kunstcafeens 1. sal

Blokhus nye vin-og drinksbar inviterer inden for

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Lørdag 5. juni inviteret Kunstcafeen indenfor til den nye bar på 1. salen, Udsigten, hvor omkring 75 gæster indendørs og cirka 25 på de udendørs terrasser kan nyde udsigten til Vesterhavet og hen på aftenen også solnedgangen sammen med et glas vin eller en drink før eller middagen hos Kunstcafeen.
Og denne lørdag er der to ens drinks til samme pris som én – samt livemusik.
- Det er blevet så godt, og som jeg har håbet. Vi har jo lavet en del om undervejs, så det har krævet tålmodighed, og det er også derfor, at tidsplanen ikke har kunnet holde, ligesom vi også har skullet vente på at få materialerne, fortæller Anita Michaelsen.

Planer udviklede sig
Hun fik ideen til at bruge den uudnyttede 1. sal til en bar, og så løb det om sig med nye planer og masser af ændringer. Til gengæld kan gæsterne også et nyde et smukt resultatet.
Anita Michaelsen havde også en særlig tak til håndværkerne, da de fredag eftermiddag var inviteret til lidt godt at spise og drikke.
- Tusinde tak for jeres arbejdskraft og tålmodighed, når jeg ville have andre fliser på, eller taget en væg ned for at få den sat op et andet sted. Så jeg håber, I hygger jer i dag. Det har I fortjent, selv om jeg en gang imellem råber lidt efter jer, men det gør jeg af kærlighed, grinte Anita Michaelsen.
Udsigten har åbent i første omgang fredage og lørdage fra kl. 12 til 23, indtil håndværkerne har fået gjort de sidste finesser færdige.
 

Læs flere nyheder