December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
21-08-2020

LIFEBOARD bliver på Blokhus Strand i sensommeren

Når der ikke er livreddere til stede på Blokhus Strand, har badegæsterne et øget ansvar for egen sikkerhed. Det er derfor vigtigt, at der er passende redningsudstyr tilgængeligt i tilfælde af en badeulykke.
LIFEBOARDET på Blokhus Strand forbliver hele sensommeren

Jammerbugt Kommune har denne sommer i samarbejde med WeConsider ApS opsat ti LifeBoard – et nyt redningsboard, der er særligt designet til brug ved badeulykker på stranden. Blokhus Strand har gennem sommeren været teststrand for det nye udstyr. Stranden er stadig populær her i sensommeren. Derfor er der behov for at tænke på badesikkerhed udenfor sæsonen, hvorfor det er besluttet at LifeBoard bliver på stranden, så længe vejret tillader, og der fortsat er badegæster.

Blokhus Strand har TrygFondens rød-hvid stribede livreddertårn i sommerperioden 26. juni til 19. august. Der vil derfor ikke længere være livreddere til stede, som ellers dagligt har passet på strandens gæster fra kl. 10-18. Takket være et fantastisk sommervejr, har Blokhus Strand også været fyldt med strand- og badegæster udenfor dette tidsrum, hvorfor LifeBoard har været vigtige under sæsonen for strandens morgen- og aftenbadere. LifeBoard redningsboards har hidtil været placeret i forlængelse af livreddertårnet, og placeringerne vil blive justeret, så det forhenværende livredderområde dækkes ind til de strand- og badegæster, der besøger stranden i sensommeren. 

Læs flere nyheder