December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://nbmaler.dk/
Artikel
15-12-2020

Lokale nyheder fra Hune kort & godt

Dét er sket den seneste tid
Bit Vejles iskrystaller benyttes af Aalborg Teater

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Rundkørsel kan være forsinket
Oprindeligt var det aftalt, at den nye rundkørsel ved Vesterhavsvej, Faarupvej og Kvorupvej øst for Hune skulle stå færdig medio december.
Men Jammerbugt Kommune har givet entreprenøren ekstra 4 ugers frist til at få arbejdet færdigt.Det skyldes nedlukningen af Jammerbugt Kommune og kommunegrænsen. Det betød, at entreprenøren havde problemer med at få ansatte frem til opgaven ved Hune. Selvfølgelig gøres der et forsøg på at indhente forsinkelsen.
- Og rundkørslen bliver klar senest i januar, siger Kristian Olsen, Jammerbugt Kommune.

Snefald og iskrystaller
Bit Vejle fra Museum for Papirkunst har været inviteret til det stemningsfyldte Børglum Kloster for at lære fra sig i kunsten at klippe i papir. Årets juleforestilling på Aalborg Teater er ”Snefald”, og derfor havde teatret spurgt den verdenskendte kunstner i psaligrafi, om hun ville være med i en film, hvor hun viser, hvordan man klipper de iskrystaller, som teatret bruger i sin scenografi. Filmen kan ses både på teatrets hjemmeside samt hos Museum for Papirkunst, hvor der også ligger papir og sakse klar til, at man selv kan klippe iskrystaller i papir.

30 nye p-pladser
Der etableres cirka 30 nye parkeringspladser på det kommunale areal ved Aalborgvej/Søren Petersvej i Blokhus. I forbindelse med p-pladserne gøres der også klar til indretning af el-ladestandere. Formand for teknik- og miljøudvalget, Jens Chr. Golding, oplyser, at de nye p-pladser får en central placering i forhold til disse ønsker, ligesom der fortsat vil være plads til borde-bænke-sæt, madkurven samt at spille petanque.

Juletræet blev tændt
Hune-Blokhus Borgerforening havde håbet, at omstændighederne kunne være anderledes, da juletræet blev tændt ved Museum for Papirkunst i Hune. Men borgerforeningen kunne på grund af restriktionerne ikke have et decideret arrangement, oplyser foreningens formand, Poul Andersen. Men op kom juletræet, og tændt er det også og med til at skabe jules

Læs flere nyheder