Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
02-08-2022

Lune Carlsen leverer Kim Larsen hits til sommerkoncert i Blokhus

BLOKHUS: Danmarks måske bedste Kim Larsen-kopi er nærmest på hjemmebane, når han igen giver koncert i Blokhus.

Tekst: Anne Nøhr Ringgren – Foto: Presse

Torsdag den 4. august får Lune Carlsen med sikkerhed Blokhus Torv til at svinge, når han med masser af energi og underholdning leverer velkendte Kim Larsen hits fra scenen.

Lune Carlsen

Lune Carlsen, som måske er Danmarks bedste Kim Larsen-kopi, har flere gange besøgt Blokhus-området, som han næsten kan kalde for sin hjemmebane. Han er altid parat til at give den gas. Det vækker begejstring blandt publikum, og stemningen når nye højder.

Koncerten starter kl. 20.30, men allerede kl. 19.00 er der opvarmning med Back On Track.
Det er et forrygende partyband med nordjyske rødder, der spiller hits fra 1960´erne og frem til i dag. Back On Track spiller populær dansemusik, som spænder bredt over 40 års populærmusik.

John Mogensen klassikere

Som afslutning på en række populære sommerkoncerter vil der torsdag den 11. august være fest med John Mogensens udødelige klassikere.

Rasmus Bjerg

Her kan du glæde dig til Rasmus Bjergs forrygende show, som lægger op til fællessang og dejlig stemning, når han med sin fandenivoldske charme fremfører de gode, gamle hits som ”To Hjerter På En Strand” og ”Nina kære Nina”.

Blokhus og musik

- Blokhus og musik hører uløseligt sammen, og vi har i nu i mere end 10 år kunnet præsentere musik fra scenen på Torvet, siger Jannie Ratke på vegne af arrangørerne, Torvegruppen, som hører under Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
- Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en en-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen.
- Så kan man være med til at sikre, at der også i fremtiden vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger hun.
Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv og Jammerbugt Kommune, som gør sommerkoncerterne mulige.

> Støt de gratis koncerter med et støttemedlemsskab

> Se koncertprogrammet 2022

> Se flere events

 

 

 

Læs flere nyheder