Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
12-11-2021

Lys i Pandrups nye flotte julebelysning

Julestemningen har sænket sig over Pandrup.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Fredag eftermiddag havde Pandrup Borgerforening og SuperBrugsen inviteret til den nye tradition med tænding af både byens julebelysning, det nye flotte juletræ samt den imponerede udsmykning af SuperBrugsen.
Og inden det store lysende øjeblik kunne børnene for alvor komme i vinterstemning og tage en sneboldkamp med nisserne, ligesom julen kunne smages i form af gratis gløgg og æbleskiver, mens Jammerbugt Garden spillede julemelodier.
Og tidligere på dagen var en del af byens juletræer blevet pyntet af Brumbassen efter en invitation til vuggestuer, dagplejere og børnehaver.

Giver noget tilbage
SuperBrugsen finder den nye juleudsmykning af forretningen som en god måde at give noget tilbage til byen på efter en flot opbakning i en svær tid, sagde uddeler Anders Sølvkær i en tale, inden julemanden talte ned og juletræet samt belysningen på brugsens facade blev tændt.
- Det er fantastisk at se så mange mennesker, her er flere, end vi havde regnet med, og næste år søger vi for, at Bredgade er spærret af, sagde Anders Sølvkær.
- Tak til Pandrup Borgerforening for nyt julelys i hele Pandrup og længere ud, end det plejer, sagde han.

Nyt lys
Pandrup Borgerforening har arbejdet i et års tid for at få den nye julebelysning.
- Vi havde et møde med en brainstorm om, hvilke ting vi kunne gøre for at gavne byen og borgerne, fortæller Henrik Larsen Kristiansen.
- Og vi mente, at vores julebelysning trængte til en up-date, og så er der nogle i borgerforeningens bestyrelse, som er lidt juletossede, og de nappede den opgave, fortæller Henrik Larsen Kristiansen om arbejdsgruppen med Trine Bjørn, Pia Bjerring og Susanne Larsen Kristiansen.

Endnu mere lys
Siden er der søgt støtte hos flere fonde, og dette arbejde fortsætter allerede på mandag.
- Dette er nemlig kun etape 1. Vi drømmer om, at der allerede næste år er endnu mere julebelysning. Der er ikke noget som lys til at skabe glæde og give lysten til at komme ud.

Læs flere nyheder