December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
16-12-2020

Lyspunkter og julestemning i Blondehuset

Året blev langt fra som ventet, men det stopper ikke Blondehuset.

Tekst: Christine Aarestrup Foto: Blondehuset

Blondehuset ser mod 2021 med optimisme og håb om bedre tider.

Blondehuset er traditionen tro pyntet på fineste vis og er i sig selv et besøg værd

Butikken emmer af julestemning. Med guirlander af rigtig gran udenfor, julelys og –kugler, samt et hyggeligt juletog, der spreder stemning og hygge, bydes du varmt velkommen i hele december.

Da alting blev vendt op og ned

Julestemningen er i top blandt det dygtige personale, men tankerne om det forgangne år kan tage pusten fra de fleste. Hos Blondehuset er det dog med oprejst pande og masser af gå-på-mod, de bevæger sig mod årsskiftet. I marts tog alting en uventet drejning, for langt de fleste af os, og fra én dag til en anden var alting vendt op og ned på grund af corona-epidemien, der endnu ikke har sluppet sit tag. Hos Blondehuset i Løkken ser de mod 2021 med optimisme – og tilbage på et år, der langt fra indfriede de planer, der var lagt i støbeskeen.

Den gode service taler sit tydelige sprog

I 2019 flyttede Blondehuset til større lokaler og blev derved Danmarks største lingeriforretning og kunderne kører stadig langt for at besøge Blondehuset – helt fra Sønderjylland og Sjælland. Deres gode kundeservice og viden omkring produkterne taler deres tydelige sprog. Den gode oplevelse er altid i fokus. Selvom de hos Blondehuset arbejder målrettet med deres markedsføring og synlighed, samt gjorde et kæmpe stykke forarbejde ifm. lanceringen af deres nye butik, så har de været hårdt ramt.

 - Turisterne fra især Norge, der plejer at komme til byen ifm. Dana Cup i Hjørring, har ikke været her som de plejer, fortæller Helle Svendsen, indehaver af Blondehuset. Hun håber at turisterne kommer igen til sommer og ser frem til et 2021, hvor de glæder sig til at lancere deres nye webshop.

De ønsker at kunne give kunderne en ypperlig service – også online – og på den eksisterende webshop kan du allerede nu nyde godt af Blondehusets gode service og store udvalg af lingeri, nattøj og badetøj.

- Som altid pakkes julegaverne smukt ind og vi nyder at gøre noget ekstra ud af det, siger Helle Svendsen, der mener at indpakningen er en stor del af oplevelsen ved at modtage en gave.

De glæder sig til at byde indenfor til julehygge og julegaveindkøb og der er masser af lyspunkter forude.

- Vi er klar og satser på et fantastisk 2021 med skønt sommervejr og masser af glade turister i byen fra nær og fjern, afslutter Helle Svendsen.

Læs flere nyheder