Sommeravis 4 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.skulpturparken.dk
Artikel
06-02-2019

Masser af ferieunderholdning for store og små

Sne, frost og røde kinder – vinterferien står for døren: Uge 7-8 byder på ”isende” gode oplevelser for hele familien.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus er i år klar med ny satsning: ”Vinterferie i Destination Blokhus”. Her bydes på intet mindre end 50 fantastiske aktiviteter i både uge 7 og uge 8. Blokhus er ikke længere blot en sommerdestination.  - Efter dette års kæmpe succes med ”Jul i Destination Blokhus”, er vi også klar til at byde områdets mange gæster på en masse spændende oplevelser i vinterferien 2019, og vi har et spændende program klar, fortæller Jannie Ratke, der er eventansvarlig for Erhvervsforeningen og fortsætter;  - Vinterferie har vi jo altid haft, forskellen er blot, at vi har lavet en målrettet indsats for at få fordelt områdets initiativer ud på både uge 7 og 8. Erhvervet har været meget villige til at bidrage med gode tiltag og det er med stolthed, at vores gæster kan vælge imellem et hopetal af oplevelser fra lørdag d. 9 februar til lørdag d. 23. februar.

Læs hele programmet for vinterferien her: http://bit.ly/2BkWA4y  

Snapchatløb

Blokhus snapchatløb er en god gammel klassiker som ofte er på ferieprogrammet i destinationen. Børn og unge elsker løbet. Snapchat fænomenet er kendt af stort set alle og i dette løb, skal deltagerne med deres mobil i hånden løse opgaver i området.

Aktiviteter på Blokhus Skøjtebane

Skøjtebanen midt på Torvet i Blokhus er en kæmpe succes og i vinterferien kan du bl.a. opleve et imponerende skøjteshow med de dygtigste prinsesser. – Måske kan du lære et par tricks, inden du selv begiver dig ud på isen?  Onsdag aften, både i uge 7 og 8, er der ishockey for alle aldre. Der er stave man kan låne (i alt fald nogle stykker), målene står klar og unge som ældre skal selv have skøjter med, alternativt leje i Skøjtehuset på Torvet. For at være med, er det er vigtigt at man husker (cykel) hjelm eller lejer en ishockeyhjelm. Er du frisk på disco og god musik, så er der ”Disco on Ice” både fredag og lørdag i begge uger. Her skrues der op for musikken og disco-lyset, når mørket falder på. Blokhus Skøjtebane indbyder virkelig til hygge og fællesskab. Banen har åbent hver dag, således man altid kan leje sig et par skøjter og begive sig ud isen.

Familiehygge og fælles oplevelser

I ferien er der også mulighed for nogle spændende indendørs oplevelser. En aktivitet, som altid er et hit for børnene, er ”dyp dine eget lys” ved Blokhus Lys. Her findes en herlig selvdyp afdeling hvor en palette af farver står til rådighed. Mor og far kan sagtens være med, ellers kan de nyde en kop kaffe i hyggeområdet. Ikke langt fra Blokhus Lys ligger Center for Papirkunst. Her kan man opleve ”Vidunderlige Vinterklip”, der også er en unik oplevelse. I kan udforske jeres kreative side i papirværkstedet og samtidig gå på oplevelse og se spændende international papirkunst i smukke rammer.

Krible krable og ravjagt

Tag det varme tøj på og oplev noget af Danmarks flotteste natur på aller-tætteste hold med naturguiderne Karen og Christoffer fra ”Badass Biologi”. Erhvervsforeningen er glade for, at kunne tilbyde guidede ture i både skoven og ved stranden, da der altid er stor søgning til arrangementerne. Turene er for både store og små. Med ”Badass Biologi” er der både ravjagt og krible krableture. På ravjagten skal ”havets guld” findes. - Vi går sammen på ravjagt i tusmørket, hvor vi med vores UV-lamper lyser, for at finde de fineste ravklumper i sandet og vandkanten, siger biologerne. Du kan også komme med på tur i Gatewayen, for at se hvad der sker i denne vintertid. Her graves der ned under de gamle træstubbe, i mærker varmen fra en myretue og pludselig oplever i, at der også er dejlig liv i skoven i vintermånederne.

Krop og sind

Der vil hele vinterferien igennem være rig mulighed for også at udfordre både krop og sind. Stranden vil være omdrejningspunktet, når du traditionen tro har mulighed for at gå i vandet sammen med morgenbaderne; Søstjerne, som bader hver morgen kl. 8.00 hele året. På udvalgte dage vil der også være mulighed for efterfølgende at få en tur i den opstillede saunahytte på Blokhus Strand, hvor gusmester, Jens Jørgen står klar til at trylle med tre forskellige gus-oplevelser. Har du endvidere lyst til en naturskøn gåtur i fællesskab, så er der mulighed for at følge Hjertestien i Saltum til fods. Tag hele familien med, og find hjerterne på ruten og løs kærlighedsgåden.

Læs hele programmet for vinterferien her: http://bit.ly/2BkWA4y 

(Her finder du ca. 50 spændende aktiviteter med info om tilmeldinger, mødesteder mv.  til ferieugerne 7 og 8.)

 

 

 

http://bit.ly/2BkWA4y

Læs flere nyheder