Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
21-07-2021

Masser af musikalske oplevelser i Blokhus

Erhvervsforeningen fremhæver det gode samarbejde med Jammerbugt Kommune

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Sommeren er over os, og som vanligt byder attraktive Blokhus på ikke alene den flotte hvide strand og høje blå himmel, men også på et væld af aktiviteter og oplevelser som koncerter på Torvet og hyggelig musik ved udeserveringen hos de mange populære spisesteder.
Og den musikalske side af Blokhus fortsætter selvfølgelig også fremover.

En løsning for alle
Et sammenfald af misforståelser betød dog, at regler for musikalske arrangementer måtte vendes på et møde tirsdag 21. juli mellem Erhvervsforeningen Destination Blokhus, restauratører og Jammerbugt Kommune. Men på baggrund af den altid gode dialog med kommunen og dens store velvillighed til at sikre et godt samarbejde blev der hurtigt nået frem til løsning, som alle parter er tilfredse med.
- Som altid oplever vi, at Jammerbugt Kommune er positiv indstillet og parat til at støtte op om den gode udvikling, der er her i Blokhus, og den kommunale opbakning har stor betydning for os og for området, understreger Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen.

Enighed på mødet
På mødet var der enighed om, at man søger kommunen om tilladelse til sine musikalske arrangement og denne ordning forsætter året ud.
- Det blev også besluttet, at der bliver nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter for restauratører, Erhvervsforeningen og kommunen, som skal se på det nuværende regelsæt, der er fra 2012, og arbejde for at gøre det tidssvarende, forklarer Berit Bøjstrup.

En positiv medspiller
Erhvervsforeningen fremhæver den indsats, som Jammerbugt Kommune yder for at sikre, at Blokhus er en af de mest populære turisme-destinationer med masser af spændende arrangementer hen over hele året.
Det gælder blandt andet økonomisk tilskud samt assistance til afvikling af de mange events som koncerter på Torvet, julebelysning og medspiller i forhold til skøjtebanen på Torvet om vinteren – men også renholdelse af toiletter og nedkørslen til stranden.
- Blokhus er begunstiget af at kunne trække på et stærkt erhvervsliv samt en masse frivillige hjælpere til de mange arrangementer - og ikke mindst Jammerbugt Kommune som den vigtige medspiller i udviklingen af vores dejlige område, og kommunen er altid klar til at løse både små og store problemstillinger, siger Berit Bøjstrup og ser frem til endnu en sommer med mange gæster og gode oplevelser i sommerlandet.

Læs flere nyheder