Sommeravis 2 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
19-05-2022

Møllers Malerfirma kåret som Årets Maler

Kundernes anmeldelser sendte Allan Norre Møller i finalen som Årets Håndværker.

Tekst: Martin Frandsen – foto: Presse

For 4. år i træk var Allan Norre Møller og hans firma, Møllers Malerfirma fra Pandrup, nomineret til finalen, da Årets Håndværkere inden for de forskellige kategorier skulle kåres og fejres i Cirkusbygningen i København.
Og Allan Norre Møller og de 5 ansatte løb med titlen Årets Håndværkere blandt alle landets malere og gentog dermed sejren fra 2017.

Kundernes ros

Kåringen har stor betydning for Allan Norre Møller, fordi det er kunderne, som udpeger hvilke virksomheder, der skal nomineres til finalen i Cirkusbygningen, hvor vinderne findes af en fagjury inden for hver enkelt kategori.
Bag arrangementet står Byg og Bolig, og det er via ordningen, www.anmeld-haandværker, at kunderne ligesom på trust-pilot kan anmelde virksomhedernes arbejde.
Efter udført arbejde kan kunderne nemlig belønne det enkelte firma ved at tildele mellem 0 og 5 smileys for den udførte indsats.
Ud fra tildelingen af smileys bliver de seks deltagere til finalerne i hver enkelt kategori i Cirkusbygningen fundet.
- Derfor betyder den her pris en masse for os, fordi vi skal lave et godt stykke arbejde og få gode anmeldelser for at vinde den, og vi vil jo gerne levere et godt stykke arbejde hver eneste gang, siger Allan Norre Møller, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Startede i garagen

Møllers Malerfirma har da også ret så travlt med både renoveringer og nybygninger.
- Det er travlhed på hele paletten, siger Allan Norre Møller, som blandt andet er med i opførelsen af de nye huse i Vesterhavsparken i Hune.
Han startede sin virksomhed i 2013 i sin 12 kvadratmeter store garage, men måtte allerede efter tre måneder leje en mand til at hjælpe med de mange opgaver, han hurtigt fik tilbudt masser af opgaver.
I dag har Allen Norre Møller 5 ansatte.
 

Læs flere nyheder