Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
27-10-2017

Mulig etablering af en skøjtebane på Torvet i Blokhus

De mange anerkendende og positive tilkendegivelser på Blokhus Efterårsfestival ledsages af gode forslag til, hvad der yderligere kan etableres i Blokhus, som bl.a. går på en skøjtebane.

Mange gæster i efterårsferien 2017

Et flot og indholdsrigt oplevelsesprogram lå parat til de mange tusinde gæster, der i efterårsferien havde fundet vej til Blokhus. Der var aktiviteter for hele familien og nye indslag hver dag i hele uge 42.

Det glæder arrangørerne, Erhvervsforeningen i samarbejde med VisitJammerbugten og de mange frivillige, at byens gæster giver udtryk for anerkendelse af, at Blokhus har noget helt særligt at byde sine gæster på.

Gæster, der er vant til at besøge området påpeger, at en rivende og positiv udvikling karakteriserer Blokhus. Fra at være en acceptabel badeby med et typiske sommermiljø er Blokhus over det seneste årti undergået en spændende forvandling til nu at være en særdeles kendt destination, hvor forretningsliv, fritidsaktiviteter, kultur og naturligvis strand og natur alt går op i en højere enhed, der sætter Blokhus på landkortet som en overordentlig populær, skattet og velbesøgt helårsdestination.

Det er naturligvis skønne skulderklap, som især de frivillige, der hjælper til med at afvikle aktiviteterne på Torvet, impulsivt modtager fra byens gæster. Alle, der står bag aktiviterne, har med glæde noteret sig et rigtig flot besøgstal i ugen, og fra næsten alle byens gæster udtrykkes ofte begejstring over at være i Blokhus motiveret ud fra, at  - “her sker der noget”,  - “Vore børn glæder sig til at komme til Blokhus”,  - “Skønne spisesteder”,  - “Masser af underholdning også ude i naturen”,  - “Gode velassorterede kvalitetsbevidste butikker”,  - “Et hyggeligt torv”,  - “Gode overnatningsmuligheder”.

Skøjtebane på Torvet i Blokhus

De mange anerkendende bemærkninger og positive tilkendegivelser ledsages også af gode forslag til, hvad der yderligere kan etableres eller arrangeres i Blokhus. Især har det været spændende også at lytte til forslag, der omhandler vinterhalvåret. I Torvegruppen, der sørger for sommerens store koncerter, lytter man med interesse til forslag om flere aktiviter uden for sommersæsonen. Et af de rigtig spændende forslag går ud på etablering af en skøjtebane på Torvet i de kolde måneder. Forslaget er modtaget med tak og interesse og vil jo kunne falde fint i tråd med og i fortsættelse af f. eks. det nye "Magisk Jul" i skulpturparken Blokhus, som jo også er en udvidelse af oplevelsesmulighederne i området. Torvetgruppen arbejder i skrivende stund på forskellig løsningsmodeller i forhold til etablering - m muligt allerede i vinterhalvåret 2017/2018.

Efterår og vinter er sæson for indhentning af inspiration og planlægning. Såvel Torvegruppen som alle øvrige arrangører glæder sig allerede til byde turister og gæster velkomne til sæson 2018, hvor Blokhus forhåbentlig også vil forblive kendt som oplevelsernes og musikkens badeby og som sådan den mest foretrukne i Nordjylland.

Læs flere nyheder