Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
09-04-2018

Nissemors fornemmelse for forår

Klarborgnisserne har fået nye forårsvenner. Små nuttede og bløde væsener, der kigger frem i takt med, at solen bringer mere og mere lys ind i stuerne derhjemme.

Tekst: Tina Nikolajsen (redigeret) - Foto: Presse

Er der noget, der kan bringe smilet frem på de fleste menneskers læber, så er det kluntede små dyreunger.  Det er nu, de er her. Du kender måske allerede Klarborgnissen, de buttede nisser, der myldrer frem med julestemning i december. Faktisk har Klarborgnissen gennem mange år været så populær, at den har taget rampelyset fra nogle af Etly Klarborgs tidligere designs med forårsdyrene som inspirationskilde.

Forårsfarverne pibler frem
Men nu har dyrene endelig fået en plads i Klarborgs sortiment, og hvor nisserne giver varme og hygge til en kold tid, bringer de små dyreunger forårsfornemmelser indenfor nu, hvor lyset vender tilbage.

 - Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer bliver født. Så dejlige og nuttede, at man får lyst til at tage dem med sig hjem, og det har jeg så gjort i min fantasi og lavet de her små figurer, mine forårsvenner, siger Etly Klarborg.

Ny kollektion med ophæng
Som nisserne har alle de små dyreunger hver et navn, og Etly Klarborg husker dem alle. Det er for eksempel harekillingerne Nini, Ninus og Nøk. Og kyllingerne Snulle, Rylle og Snip, der indgår i et støtteprojekt for Kræftens Bekæmpelse. For hver solgt forårskylling støtter Klarborg Kræftens Bekæmpelse med 10 kr.

-Man må jo bidrage med det, man kan, og mine evner ligger i at skabe de her små væsener, som mange andre mennesker også holder af. Og hvis de på denne måde kan være med til at støtte familier, der har kræft inde på livet, er det kun godt, mener Etly Klarborg.

Forårskollektionen er blevet rigtig fint modtaget siden lanceringen i 2017, og planen er, at der skal komme nye forårsdesigns hvert år.

-Lad dyreungerne stå, tumle eller lege på et lille bord. I år har jeg også lavet fire forårsnyheder med ophæng, hvis man vil lade mine små forårsdyreunger dekorere en smuk gren. Så er der forår i luften.

Læs flere nyheder