Sommeravis 2 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
17-05-2022

Nu er FunArt Blokhus klar med en åbningsdato

Familie bliver forpagtere af den nye forlystelse ved Hune.

Tekst og foto: Presse

FunArt Blokhus på Østergaard på Vesterhavsvej 105 øst for Hune har det seneste halve år været i etableringsfasen, men er nu snart klar til at åbne.
Den officielle indvielse sker i forbindelse med et større event til sankthans, og det slutter med det største bål i Nordjylland.

FunArt Blokhus

Forinden den officielle indvielse åbner adventure golfbanen sammen med fodboldgolfbanen for almindeligt spil fredag 3. Juni. Det vil allerede nu være muligt at booke tider på hjemmesiden, hvis man vil være en af de første på banen.

Aftale med forpagtere

Henning Jensen, som sammen med sønnen Kasper har været arkitekt på baneanlægget, har sammen med resten af familien indgået en samarbejdsaftale med stifterne, Kim Godiksen og Jens Boelskifte.

Cafedriften vil således blive varetaget af Pernille Jensen med support fra mor Vibeke. Desuden vil Vibeke Jensen få ansvaret for driften af keramikdelen, som forventes at åbne omkring 1. september.

fun art blokhus

Henning Jensen vil fungere som greenkeeper og være den ansvarlige for, at baneanlægget fremstår snorlige og indbyder til sjove timer.
- Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med dette spændende projekt. Det har været en spændende rejse for mig først at stå med en bar mark OG herefter tegne og udarbejde banerne sammen med min søn siger Henning Jensen.
- Derfor er det også endnu mere spændende for mig her i driftsfasen at inddrage min datter og hustru. Vi har tidligere drevet golfcafeen på Blokhus Klit golf og medtager os masser af erfaring og ideer, siger han.

Hustruen Vibeke Jensen supplerer, at det længe har været en drøm at komme tilbage til selvstændigheden som i Hunetorp.
- Når vi så også fik chancen for at inddrage vores datter og samarbejde med hende om projektet blev beslutningen meget nemmere. Vibeke har i forbindelse med de nye udfordringer opsagt sit job som klinikassistent hos tandlægerne i Pandrup, fortæller Vibeke Jensen.

Perfekt set-up

En af stifterne af FunArt, Jens Boelskifte, er både glad og stolt over det er lykkedes at lave en forpagtningsaftale med familien Jensen.
- Det er et perfekt set-up med Pernille i cafe, Vibeke i keramik og Henning som baneansvarlig. Vi kender familien og deres høje krav til kvalitet, hvilket matcher lige ind i de ambitioner vi har for FunArt. Vi håber på mange glade gæster, som kommer igen og igen.
- Derfor er det voldsom vigtigt at alle får en god oplevelse når vi har besøg og det er vi sikker på familien Jensen er garant for, siger Jens Boelskifte.

Se en video fra den spæde start af byggeprocessen: 

 

Læs flere nyheder