Sommeravis 2 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
15-06-2022

Nu kan du bestille dine varer hos Spar på nettet

Spar i Blokhus begynder at bringe varerne ud til kunderne.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Spar i Blokhus er nu også gået online, og du kan bestille alle dagligvarebutikkens faste varer på deres helt nye netbutik: www.blokhus.spar.dk
- Du kan købe alt fra mælk og toiletpapir til vin og spiritus, fortæller købmand Martin Hjelm Pedersen.
Det betyder, at kunderne hjemmefra kan bestille, betale for og får pakket deres varer, så er de klar, når de kommer til butikken for at hente dem.
- Men vi bringer også gerne varerne ud til kunderne, og vi bringer også ud i Aabybro og andre nabobyer, understreger Martin Hjelm Pedersen.

Fyldt køleskab

Den nye service betyder også, at turisterne efter den måske flere timer lange tur til Blokhus kan ankomme til det lejede sommerhus og straks få deres dagligvarer bragt ud – eller selv hente dem i butikken.
- Derfor arbejder vi også på at få samarbejder med sommerhusudlejningsbureauer, hvor deres gæster kan få vores web-shop som et tilvalg og enten selv hente de færdigpakkede varer eller få dem bragt ud i huset, forklarer Martin Hjelm Pedersen.
Han har store forventninger til www.blokhus.spar.dk
- Det er en ny service, som også passer godt til vores lokation midt i byen og midt i et stort turistområde, siger Martin Hjelm Pedersen.
 

Læs flere nyheder