Sankt Hans avisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.skulpturparken.dk
Artikel
08-10-2018

Nu tændes tusind julelys 2018

Inden længe forvandles Hune og Blokhus til Nordeuropas vel nok smukkeste juledestination.
I Skulpturparken Blokhus er der igen i år investeret flere mio. kr. i Magisk Jul med eventyrligt lyd- og lysshow

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har i år valgt at investere endnu flere penge i at lyse Hune og Blokhus op i vintermånederne. I Kalstrup Livsstilshus bakker man op omkring tiltaget og vil igen i år lade facaden lyse op med tusinde julelys. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse 
Overskriften kunne næsten lyde som den populære julesang, men ikke desto mindre er det netop endnu et tiltag fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus, som igen i år har taget teten i forhold til at skabe en smuk julebelysning i Hune-Blokhus området. Det betyder, at der i november igen vil blive opsat smukke lysophæng i lygtepælene i Hune, skovområdet mellem Hune og Blokhus, og Blokhus. – Vi vil gerne bakke op om den allerede eksisterende julestemning der findes i området – som fx Magisk Jul og den kommende Skøjtebane, fortæller Preben Jonstrup, bestyrelsesmedlem i Erhvervsforeningen Destination Blokhus og fortsætter: - Vi udvider sidste års investering, til i år at gælde hele området fra Hune til Blokhus strand. Det bliver en julet og smuk velkomst til de mange, der dels ønsker at foretage sine juleindkøb i vores destination, men også til de turister, der holder ferie her i julemåneden, afslutter han.

I Skulpturparken Blokhus er der igen i år investeret flere millioner kroner i Magisk Jul med eventyrligt lyd- og lysshow.  – Jeg synes det er fantastisk, at vi står sammen om at skabe Nordeuropas vel nok smukkeste juledestination, fortæller direktør John Andersen der også er bestyrelsesmedlem af Erhvervsforeningen

Poul Bjerg, der også er bestyrelsesmedlem af Erhvervsforeningen pointerer, at området er i en positiv udvikling. - Vi har allerede i år iværksat lysende tiltag – og ”Jul i Destinationen” er et fremragende og flot initiativ der bevidner om, at vi ikke bare er en sommerdestination, men en helårsdestination der står sammen om at skabe rammerne for fantastiske fornøjelser hele året rundt.  

Hune Bageri vil igen i år funkle af tusinde lys i julemånederne. – Vi bakker selvfølgelig op omkring ”Jul i Destinationen” med julelys, julegodter og så pynter vi også forretningen med Etly Klarborgs kreationer, fortæller indehaver Poul Bjerg, der også er bestyrelsesmedlem af Erhvervsforeningen.


 

Læs flere nyheder